Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMEDRok wydania: 2003ISSN: 1643-7306 W numerze: Polagra Food 2003Jak pozyskać pieniądze?Izabella Piekarska-Zawalska Opłata
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMEDRok wydania: 2003ISSN: 1643-7306 W numerze: StresAleksandra Wawerla Emulgatory w mięsieKarol RybakProteina najwyższej
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMEDRok wydania: 2003ISSN: 1643-7306 W numerze: Narodowe gustaMaja ZielińskaNiepełnosprawni w zakładzie mięsnymRyszard Bryła
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMEDRok wydania: 2003ISSN: 1643-7306 W numerze: Niezbędne do przyprawianiaWszyscy wiemy, jak ważny jest odpowiedni smak,
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMEDRok wydania: 2003ISSN: 1643-7306 W numerze: Modne i zdrowe białko sojoweDanuta StraszakKolonia zapraszaAnna AbramczykŻywność i
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMEDRok wydania: 2004ISSN: 1643-7306 W numerze: Nowe rynki zbytuIzabella Piekarska-Zawalska Polagra-food 2004 platformą
W numerze: Dodatki Modne i zdrowe białko sojowe Kolonia zaprasza Żywność i napoje bez granic Technologie / Chłodnictwo / Transport Innowacje w logistyce Jakość najważniejsza SAPARD –
W numerze: Dodatki Zawsze na topie Osłonki / Opakowania Kolorowe osłonki Technologie / Chłodnictwo / Transport Kiełbasy homogenizowane i produkty blokowe Mięso drobiowe z importu Nie bójmy
W numerze: Konkurs XVIII Konkurs Polagra Food 2002 Dodatki Szlachetne wędliny Technologie / Chłodnictwo / Transport Technologia produkcji kiełbas grubo rozdrobnionych Wszystko
W numerze: Temat numeru: Zimne nóżki Dodatki Jakoś konserw pasteryzowanych i sterylizowanych Substancje dodatkowe wzmacniające smak i zapach Stabilizatory i emulgatory Technologie /