Jakoś konserw pasteryzowanych i sterylizowanych
Substancje dodatkowe wzmacniające smak i zapach
Stabilizatory i emulgatory
Technologie / Chłodnictwo / Transport
Zamrażanie, schładzanie przy wykorzystaniu ciekłych gazów
Logginet - nowoczesny system rejestracji
ATP - transport przyszłosci cz.III
Przyjazne odpowietrzanie instalacji chłodniczej
Higiena / Jakość / Ekologia
Posadzki w zakładach mięsnych cz.II
Dyrektywa 93/43/EEC
UE / ISO / HACCP
Zespół ds. HACCP
Czyste ściany wygoda i funkcjonalność
Sklep firmowy
Klient nasz pan
Warto wiedzieć
Historia kiełbas
Z wizytą
Wszystko zależy od klienta
Najlepszy wyrób okazjonalny Wielkanoc 2002
Złota Stalka 2002 - konkurs wędliniarski oraz sztuki układania i dekorowania pater
Konsumencki Znak Jakości
Najlepszy produkt drobiarski