Magazyn Przemysłu Mięsnego 5 wrzesień – październik 2003
25 lutego 2004
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED Rok
wydania: 2003 ISSN: 1643-7306
W numerze:
Polagra Food 2003 Jak pozyskać pieniądze? Izabella
Piekarska-Zawalska Opłata produktowa Anna
Krzemień Ruszaj w świat Maria
Kwiecińska FleiFa Najcenniejsze dobro Aleksandra
Wawerla Polska jagnięcina Maja
Zielińska Wizytówka firmy
Konsystencja wyrobów Piotr Andrzej
Pawłowski Rzecz o kutrowaniu – Karol Rybak Przedłużyć
trwałość Karol Rybak
Przyjazne opakowania Laura Wojtas Folia z
czystej syberyjskiej celulozy Witold Ostrowski Nowe
ubrania – Ewa Cofała PakStar
Lider w technologii próżniowej Ze Stołu Polskiego na polskie
stoły Klasyfikacja tusz wieprzowych Jakim masarzem
jesteś? Piotr Andrzej Pawłowski Wykorzystujmy
separatory Paweł Psiuch Czyste ściany Szanse i
zagrożenia Porozmawiajmy o transporcie Ryszard Bryła
Przełom w technice rozdrabniania Nieograniczone szanse
Mięso mrożone Julia
Wojciechowska
Certyfikat jakości – Ewa Perełkiewicz Fundusze
PHARE Izabella Piekarska-Zawalska QS – nowy
wymóg IFS Skuteczne metody wdrażania ISO Marcin
Zastawa Firma ISHIDA odświeża technologię ważenia
Dobra praktyka GMP i GHP Michał
Kundzicz Jak prać? Artur Marek Zadbaj o
prestiż Dokumentacja mycia Michał Banach Kontrola
weterynaryjna Jerzy Bogucki
Wyeksponuj to, co najlepsze Robert
Byjowski Przyjemny chłodek Sztuka etykietowania Działaj z
zaskoczenia Danuta Dawidowska
Firma bijąca rekordy Ryszard Bryła Souki –
tunezyjskie bazary Kinga Religa Agroturystyka przy
zakładzie Ewa Cofała