Magazyn Przemysłu Mięsnego 4 lipiec – sierpień 2003
25 lutego 2004
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED Rok
wydania: 2003 ISSN: 1643-7306
W numerze:
Stres Aleksandra Wawerla
Emulgatory w mięsie Karol Rybak Proteina
najwyższej jakości Andrzej Kolny
Osłonić produkt Julia
Wojciechowska
Trwałość i wygląd mgr inż. Piotr Andrzej
Pawłowski Bezpieczny transport Ryszard
Bryła
Podmrażanie w gazach ciekłych Grzegorz
Pawlonka Ubytek masy Monika Wichrowska
Skuteczne metody wdrożenia ISO 9001:2000 Marcin
Zastawa Środki unijne Izabella
Piekarska-Zawalska Działania korygujące Michał
Kundzicz
Walczące z wrogami Józef Bemer Świat
czystości Nasi przeciwnicy Michał Kundzicz Jak prać?
– Artur Marek Ekspedycja mięsa dr inż. Tadeusz
Kulas Stalowe zakłady Antoni
Morawiec Konieczności i szanse Nasze ścieki Piotr
Skrzynecki Jakość zdrowotna żywności Nie taki HACCP straszny
Sztuka etykietowania
10 targów w jednym Anna Abramczyk Firma z
Jakością Ryszard Bryła W Gdańsku IFE Poland
2003 Lidia Malisz XIX Dni Przemysłu Mięsnego