Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Magazyn Przemysłu Mięsnego 4 lipiec – sierpień 2003

25 lutego 2004

Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED
Rok wydania: 2003
ISSN: 1643-7306

W numerze:


  • Stres
    Aleksandra Wawerla

  • Emulgatory w mięsie
    Karol Rybak
    Proteina najwyższej jakości
    Andrzej Kolny

  • Osłonić produkt
    Julia Wojciechowska

  • Trwałość i wygląd
    mgr inż. Piotr Andrzej Pawłowski
    Bezpieczny transport
    Ryszard Bryła

  • Podmrażanie w gazach ciekłych
    Grzegorz Pawlonka
    Ubytek masy
    Monika Wichrowska


  • Skuteczne metody wdrożenia ISO 9001:2000
    Marcin Zastawa
    Środki unijne
    Izabella Piekarska-Zawalska
    Działania korygujące
    Michał Kundzicz

  • Walczące z wrogami
    Józef Bemer
    Świat czystości
    Nasi przeciwnicy
    Michał Kundzicz
    Jak prać? – Artur Marek
    Ekspedycja mięsa
    dr inż. Tadeusz Kulas
    Stalowe zakłady
    Antoni Morawiec
    Konieczności i szanse
    Nasze ścieki
    Piotr Skrzynecki
    Jakość zdrowotna żywności
    Nie taki HACCP straszny

  • Sztuka etykietowania


  • 10 targów w jednym
    Anna Abramczyk
    Firma z Jakością
    Ryszard Bryła
    W Gdańsku
    IFE Poland 2003
    Lidia Malisz
    XIX Dni Przemysłu Mięsnego

Adres redakcji:
Al.Roździeńskiego 188
40-203 Katowice
tel.(0-32) 258 03 61
fax.(0-32) 203 93 56
e-mail: mpm@elamed.com.pl
Internet: www.elamed.com.pl


POWIĄZANE

Faktograf i IPI uruchamiają zasób dla dziennikarzy, opracowany po 18 miesiącach ...

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę