Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED Rok
wydania: 2003 ISSN: 1643-7306
W numerze:
Narodowe gusta Maja
Zielińska Niepełnosprawni w zakładzie mięsnym Ryszard
Bryła Motywować umiejętnie
Szlachetne wędliny Maszyny
żelujące
Opakowania w dystrybucji Krzysztof
Nowak
Mięso na drodze Maja Zielińska Nowość na
rynku mgr inż. Piotr Andrzej Pawłowski Logistyka szansą
dla przedsiębiorstw w perspektywie przyjęcia Polski do UE Jacek
Olszewski, Marian Jezuse CGM firmy Sydel dr inż. Paweł
Komender
Zamrażanie kriogeniczne Grzegorz
Pawlonka Od projektu... do obiektu
Tworząc klimat dla Twojego sukcesu Techniki zamrażania Julia
Wojciechowska Świeży powiew Stanisław
Kos Chłodnictwo w technologii przetworów mięsnych mgr inż.
Piotr Andrzej Pawłowski
System monitorowania – etap wdrażania systemu HACCP
Michał Kundzicz SAPARD – wnioski mgr inż.
Jan Plesiński Nasze szanse w UE Anna
Abramczyk
Nie szata zdobi człowieka Michał
Banach Wynajem odzieży roboczej Magazyny w
zakładach przemysłu mięsnego dr inż. Tadeusz
Kulas Opłata produktowa mgr inż. Anna Krzemień Zasady klasyfikacji i systematyki produktów w obrocie
towarowym