Magazyn Przemysłu Mięsnego 1-2 styczeń – luty 2004
24 lutego 2004
Wydawnictwo: Wydawnictwo
ELAMED Rok
wydania: 2004 ISSN: 1643-7306
W numerze:
Nowe rynki zbytu Izabella Piekarska-Zawalska
Polagra-food 2004 platformą wymiany handlowej Wschód –
Zachód Luksusowe i wykwintne Maja
Zielińska
Obowiązkowo biała Józef Bemer Białka
sojowe a wielkość sprzedaży Piotr Andrzej Pawłowski Ale
szynka… Karol Ryba Szanse i zagrożenia Anna
Abramczyk Złota Stalka
„B” jak
bezpieczeństwo Laura Wojtas Oznakowanie żywności Drukarki
Sato w przemyśle mięsnym Małgorzata Mazurkiewicz, Stanisław
Piotrowski
Oprogramowanie branżowe – cz. Pełna kontrola
produkcji – urządzenia firmy BOEKELS Mięso na drodze Dawid
Banecka Nowoczesne aspekty produkcji – cz. II Jerzy
Wajdzik Klasyfikacja tusz wieprzowych w Unii Europejskiej Paweł
Komender Niedoceniony wiktuał Agnieszka
Nowakowska Ostatnia szansa
Fair
Play 2003 38 Samodzielne opracowanie procedur HACCP
Rola najwyższego kierownictwa Michał
Kundzicz HACCP. Jak zacząć? – Piotr Andrzej
Pawłowski HACCP a środki smarne dla przemysłu
spożywczego
Szkodniki
w zakładzie Michał Kundzicz Nasi przeciwnicy – cz.
II Michał Banach Wynajem odzieży roboczej Barwa
mięsa Mariusz S. Kubiak Poradnik wdrażania HACCP w małych
zakładach produkcji,przetwórstwa i obrotu mięsem
Dobry sklep Akademia
Sprzedawcy Aleksandra Wawerla
Ten znak to dobry smak Ryszard
Bryła XX Dni Przemysłu Mięsnego Anna Abramczyk Złoty
Topór Aktualności z branży