Wzrost wydajności o ponad 1000 kg mleka + cztery cielęta od krowy w ciągu roku Bakoma na pewno kojarzy się każdemu z jogurtami, i słusznie, gdyż jest to jeden z największych producentów
Praktyczna ocena jakości i wartości pokarmowej kiszonek wyprodukowanych w regionie szczecińskim mgr inż. Agnieszka Brzezińska, prof. dr hab. Krum Petkov, Akademia
prof. dr hab. Henryk Fandrejewski, Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt PAN, Jabłonna Instytut Żywienia i Fizjologii Zwierząt prowadzi szereg badań, które umożliwiają określenie
prof. dr hab. Eugeniusz R. Grela Instytut Żywienia Zwierząt, Akademii Rolniczej w Lublinie Prawidłowe żywienie świń polega na dostarczeniu im wszystkich składników pokarmowych i
Sano zawsze robi wszystko, aby hodowcy stosujący premiksy, preparaty mlekozastępcze i koncentraty Sano należeli do najlepszych producentów, którym nie są obce najnowsze tendencje w żywieniu
Dokarmianie prosiąt - drogą do sukcesu mgr inż. Marcin Leżański, dr hab. Władysław Migdal, Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Akademia Rolnicza w Krakowie Najważniejsze w odchowie
Program Sano żywienia loch wysokoprośnych z udziałem premiksu Sauengold LAC i metioniny mgr inż. Krzysztof Gallas, prof. dr hab. Andrzej Potkański, Akademia Rolnicza w
Nowoczesne żywienie zwierząt nie może rozwijać się bez doświadczeń i wiedzy wybitnych naukowców, którzy często wyznaczają nowe trendy i kierunki. Dlatego związki Sano z nauką zawsze były
Sano sponsorem konferencji Akademia Rolnicza im. Hugona Kołatają w Krakowie była organizatorem konferencji pt. "Nauka - praktyce" odbywającej się dnia 18 października br. oraz I
Fabryka Premiksów w Sękowie położona przy trasie A2, pomiędzy Poznaniem a Pniewami stanowi doskonałą wizytówkę Sano, przyciągającą wzrok wszystkich osób jadących tą najbardziej uczęszczaną