MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Ceny zbytu brutto wybranych artykułów mleczarskich w okresie od 25 do 30 VI 2001 r.

nazwa produktu jedn. cena max. cena min. cena śred. jogurt owocowy kubek PS 150 g zł /opak 0,90  0,43 0,68 jogurt

19 czerwca 2002

Ceny zbytu brutto wybranych artykułów mleczarskich w okresie od 18 do 23 VI 2001 r.

nazwa produktu jedn. cena max. cena min. cena śred. jogurt owocowy kubek PS 150 g zł /opak  0,90 0,43 0,68 jogurt

19 czerwca 2002

Ceny zbytu brutto wybranych artykułów mleczarskich w okresie od 4 do 16 VI 2001 r.

nazwa produktu jedn. cena max. cena min. cena śred. jogurt owocowy kubek PS 150 g zł /opak  0,90 0,43 0,69 jogurt

19 czerwca 2002

Ceny zbytu brutto wybranych artykułów mleczarskich w okresie od 28 V do  VI 2001 r.

nazwa produktu jedn. cena max. cena min. cena śred. jogurt owocowy kubek PS 150 g zł /opak  0,90 0,43 0,69 jogurt

19 czerwca 2002

Ceny zbytu brutto wybranych artykułów mleczarskich w okresie od 21 do 26 V 2001 r.

nazwa produktu jedn. cena max. cena min. cena śred. jogurt owocowy kubek PS 150 g zł /opak 0,90  0,43 0,69 jogurt

19 czerwca 2002

Więcej polskiego mleka w Unii

Zdaniem głównego lekarza weterynarii Andrzeja Komorowskiego lista mleczarni mających prawo do eksportu swoich produktów na rynek Unii Europejskiej powinna wzrosnąć o kolejnych 3-5 zakładów

19 czerwca 2002

Ceny zbytu brutto wybranych artykułów mleczarskich w okresie od 14 do 19 V 2001 r.

nazwa produktu jedn. cena max. cena min. cena śred. jogurt owocowy kubek PS 150 g zł /opak  0,90 0,43 0,69 jogurt

19 czerwca 2002

Ceny zbytu brutto wybranych artykułów mleczarskich w okresie od 7 do 12 V 2001 r.

nazwa produktu jedn. cena max. cena min. cena śred. jogurt owocowy kubek PS 150 g zł /opak  0,90 0,43 0,69 jogurt

19 czerwca 2002

Sytuacja sektora mleczarskiego w Polsce

Chów bydła mlecznego jest w Polsce jedną z podstawowych gałęzi produkcji rolniczej, która wraz z żywcem wołowym i cielęcym stanowi 26% produkcji końcowej rolnictwa polskiego. Chowem krów

19 czerwca 2002

Przeładowanie żwacza

Schorzenie to należy do niestrawności pierwotnych i występuje po zjedzeniu nadmiernej ilości paszy, zwłaszcza ciężko strawnej. Najczęstszą przyczyną są błędy w żywieniu, polegające na

19 czerwca 2002
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę