Ptak_Waw_CTR_2024
Biometan_II_Forum_2024

Pomoc dla Ożarowa

W piątek 29 listopada 2002 r. w Ministerstwie Pracy i Polityki Społecznej minister pracy Jerzy Hausner spotkał się z burmistrzem Ożarowa Kazimierzem Stachurskim i jego zastępcą Piotrem

2 grudnia 2002

Magazyn Przemysłu Mięsnego 6/2002

W numerze: Dodatki Zawsze na topie Osłonki / Opakowania Kolorowe osłonki Technologie / Chłodnictwo / Transport Kiełbasy homogenizowane i produkty blokowe Mięso drobiowe z importu Nie bójmy

2 grudnia 2002

Zmiany w kodeksie pracy

Nowelizacja kodeksu pracy przyjęta 27 lipca 2002 r., opublikowana w Dz. U. Nr135, poz. 1146 wprowadza szereg zmian. Przedstawiamy pierwszą, największą grupę zmian, która weszła w życie 29

2 grudnia 2002

Ogólnopolskie Targi Pracy OHP

2 grudnia br. we wszystkich miastach wojewódzkich oraz w miastach, będących siedzibami Centrów Edukacji i Pracy OHP odbędą się kolejne Ogólnopolskie Targi Pracy OHP pod hasłem "Edukacja drogą

2 grudnia 2002

Bezrobocie w Polsce w październiku 2002 r.

Liczba bezrobotnych zarejestrowanych w urzędach pracy w końcu października 2002 r. wyniosła 3108,1 tys. osób (w tym 1624,1 tys. kobiet) i była niższa o 4,5 tys. osób (o 0,1%) niż przed

29 listopada 2002

Konkurs - pytania z Krajowej Olimpiady Wiedzy o UE

Zgodnie z zapowiedzią publikujemy kolejnych pięć pytań z regionalnej III edycji Krajowej Olimpiady Wiedzy o Unii Europejskiej pod hasłem „Unia Gospodarcza i Walutowa". Olimpiada odbyła w

29 listopada 2002

IV Dolnośląskie Forum Polityczne i Gospodarcze

"Europejska przyszłość Dolnego Śląska” – to hasło IV Dolnośląskiego Forum Politycznego i Gospodarczego, które rozpocznie się dziś (29 listopada 2002 r.) w ośrodku Fundacji

29 listopada 2002

Magazyn Przemysłu Mięsnego 4/2002

W numerze: Konkurs XVIII Konkurs Polagra Food 2002 Dodatki Szlachetne wędliny Technologie / Chłodnictwo / Transport Technologia produkcji kiełbas grubo rozdrobnionych Wszystko

29 listopada 2002

Magazyn Przemysłu Mięsnego 3/2002

W numerze: Temat numeru: Zimne nóżki Dodatki Jakoś konserw pasteryzowanych i sterylizowanych Substancje dodatkowe wzmacniające smak i zapach Stabilizatory i emulgatory Technologie /

29 listopada 2002

Magazyn Przemysłu Mięsnego 5/2002

W numerze: Konkurs XVIII Konkurs Osłonki / Opakowania Ubranie na miarę Dodatki Renesans w produkcji Funkcjonalne białko mięsne Technologie / Chłodnictwo / Transport Drób i

29 listopada 2002
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę