W dniach 2-5 lutego br. w Lublinie odbyła się jedna z największych i najważniejszych imprez jeździeckich w Europie – Cavaliada Tour. Patronem wydarzenia była...
Mariusz Pożoga, absolwent Wydziału Ogrodnictwa, Biotechnologii i Architektury Krajobrazu SGGW, własną firmę założył w 2011 roku. Na samym początku laboratorium...
Najwyższy czas podsumować ubiegły rok! Laureaci programu „Doceń polskie” dzielą się nie tylko spostrzeżeniami dot. minionych dwunastu miesięcy i opiniami na te...
Sertop, tyski producent serków topionych organizuje na swoim fanpage kolejny, tym razem walentynkowy konkurs „Pokaż, jak...
Polski rynek zdrowej żywności dynamicznie rośnie i według prognoz jego wartość może przekroczyć w tym roku 1 mld zł. Jednym z segmentów korzystających na tym...
Każdy organizm funkcjonuje wedle typowego dla siebie rytmu, który zapewnia mu balans między opanowaniem, a nadmiarem emocji, czy poczuciem komfortu i na...
Kolejny produkt Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” został odznaczony prestiżową nagrodą. Znakiem „Doceń Polskie – Top produkt” uhonorowano Chrzan...
Pizza zamawiana na wynos, mrożona lub przygotowywana samodzielnie, gości na talerzach trzyosobowej rodziny przeciętnie raz na kwartał – wynika z analizy Banku ...
Alergie pokarmowe opóźnione mają ogromny wpływ na wygląd, samopoczucie i prawidłowe funkcjonowanie organizmu – przyznaje Agnieszka Mielczarek, coach...
Fakt ten rodzi wiele schorzeń i dolegliwości, które można w łatwy sposób wyeliminować. I to właśnie na...