Iwona Ławecka: Czy to twoja pierwsza współpraca z Forbo Flooring? Stefan Scholten: Tak, to pierwsza współpraca z firmą, ale znamy się od dawna. W pracy dyplomow...
Food Design – 30. edycja Konkursu Dobry Wzór z nową kategorią Trwa nabór do Konkursu Dobry Wzór organizowanego przez Instytut Wzornictwa Przemysłowego. Już tyl...
Specjalna oferta już dostępna w placówkach pocztowychNowy rok szkolny zbliża się wielkimi krokami. Pomimo pięknej pogody za oknem, nie warto z zakupami szkolnym...
Poznaj 5 powodów, dla których warto uwzględnić ją w różnych posiłkach w ciągu dnia Zdaniem niektórych rodziców ich dzieci nie lubią kaszy – wolą ziemniaki, fryt...
Nowe i proekologiczne rozwiązania z dziedziny żywienia W zakresie żywienia, suplementy stanowią indywidualne uzupełnienie diety w składniki odżywcze naturalnie...
Tylko do 14 sierpnia 2023 r. można składać wnioski o dopłaty do materiału siewnego kategorii elitarny lub kwalifikowany. Ta pomoc uruchomiona została w ramach w...
Inwestorzy indywidualni mogą dołączać do crowdfundingowych projektów farm wiatrowych czy fotowoltaicznych, mając w portfelu już od kilkudziesięciu tysięcy złoty...
Arcyważny jogurt Co w czasie upałów dobrze gasi pragnienie – mleko, jak przekonuje prof. Roland Maughan (Uniwersytet St Andrews w Szkocji). Górale kaukascy od ...
Dlaczego zapylacze są tak cenne dla środowiska? 8 sierpnia w Polsce corocznie obchodzony jest Wielki Dzień Pszczół. Często nie zdajemy sobie sprawy z tego, że t...