Rozmowa z Piotrem Kołodziejem - Głównym Lekaarzem Weterynarii o sytuacji polskich zakładów przetwórstwa rolno-spożywczego Dr n. wet. Jerzy Dowgiałło Aktualnie
W numerze: Unijni eksperci w Polce Dr wet. Jacek Leonkiewicz Zasady GMP w produkcji środków żywienia zwierząt jako element bezpieczeństwa żywności Doc. dr hab. Krzysztof
W numerze: Stan prawny i zadania administracji rolnej wobec zakazu stosowania mączek mięsno-kostnych w żywieniu zwierząt gospodarskich Józef, Jerzy Pilarczyk Ważna konferencja na
W numerze: Przedstawiciele przemysłu mięsnego z wizytą u Głównego Lekarza Weterynarii Lek. wet. Jacek Leonkiewicz System bezpieczeństwa żywności w Polsce i Unii
W numerze: Aktualny stan procesów dostosowawczych w zakłądach przemysłu mięsnego w świetle integracji z UE Dr Piotr Kołodziej Szanse polskiego przemysłu mięsnego na produkcję eksportową przed i
W numerze: Bezpieczeństwo zdrowotne a urzędowa kontola żywności w Unii Europejskiej Prof. dr hab. Stanisław Zięba Kontrola wewnętrzna we wszystkich ogniwach produkcji jako niezbędny element