MERCOSUR1
TSW_XV_2025





Higiena 2(14)/2004

Rozmowa z Piotrem Kołodziejem - Głównym Lekaarzem Weterynarii o sytuacji polskich zakładów przetwórstwa rolno-spożywczego Dr n. wet. Jerzy Dowgiałło Aktualnie

6 maja 2004

Higiena 1(13)/2004

W numerze: Unijni eksperci w Polce Dr wet. Jacek Leonkiewicz Zasady GMP w produkcji środków żywienia zwierząt jako element bezpieczeństwa żywności Doc. dr hab. Krzysztof

26 lutego 2004

Higiena 4(11)/2003

W numerze: Stan prawny i zadania administracji rolnej wobec zakazu stosowania mączek mięsno-kostnych w żywieniu zwierząt gospodarskich Józef, Jerzy Pilarczyk Ważna konferencja na

14 stycznia 2004

Higiena 3(11)/2003

W numerze: Przedstawiciele przemysłu mięsnego z wizytą u Głównego Lekarza Weterynarii Lek. wet. Jacek Leonkiewicz System bezpieczeństwa żywności w Polsce i Unii

18 listopada 2003

Higiena 2(10)/2003

W numerze: Aktualny stan procesów dostosowawczych w zakłądach przemysłu mięsnego w świetle integracji z UE Dr Piotr Kołodziej Szanse polskiego przemysłu mięsnego na produkcję eksportową przed i

22 maja 2003

Higiena 1(9)/2003

W numerze: Bezpieczeństwo zdrowotne a urzędowa kontola żywności w Unii Europejskiej Prof. dr hab. Stanisław Zięba Kontrola wewnętrzna we wszystkich ogniwach produkcji jako niezbędny element

4 marca 2003
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę