Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Higiena 1(9)/2003

4 marca 2003
W numerze:

  • Bezpieczeństwo zdrowotne a urzędowa kontola żywności w Unii Europejskiej
    Prof. dr hab. Stanisław Zięba
  • Kontrola wewnętrzna we wszystkich ogniwach produkcji jako niezbędny element zapewnienia bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego
    Doc dr hab. Krzysztof Kwiatek
  • Oferta labolatorium badawczego Eurocontro
    Dr Ryszard Dymny
  • Aktualne zagadnienia bezpieczeństwa żywności związane ze stosowaniem przetworzonego białka zwierzęcego w żywieniu zwierząt rzeźnych
    Doc. dr hab. Krzysztof Kwiatek, dr lek. wet. Monika Przeniosło, dr lek. wet. Elżbieta Wojda, dr Anna Weiner
  • Aktualne problemy dezynfekcji w budynkach dla zwierząt
    Dr n. med Marek Lipiec
  • Uwagi do obowiązywanych przepisów dotyczących oceny sanitarno-weterynaryjnej mięsa
    Prof. dr hab. Jan Tropiło, dr Leszek Kiszczak
  • Roślinne bioaktywne związki - drugi złoty wiek w dietetyce człowieka i zwierząt
    Prof. dr hab. Gustaw Kulasek, dr Jacek Wilczak
  • Aspekty higieniczno-weterynaryjne powodzi
    Dr Dariusz Jaworek, lek wet. Marek Nowicki
  • Problemy dezynsekcji, dezynfekcji i deratyzacji w łańcuchu żywnościowym od zwierzęcia do konsumenta w świetle integracji z UE
    Prof. dr hab. d. h.c. Eligiusz Rokicki, dr wet. Tadeusz Kolbuszewski
  • Monitoring szkodników w zakładzie przemysłu spożywczego
    Prof. dr hab. Stanisław Ignatowicz


    Adres Redakcji:
    ul. Janowskiego 6
    02-784 Warszawa
    e-mail: wiesjutra@poczta.onet.pl

  • POWIĄZANE

    Faktograf i IPI uruchamiają zasób dla dziennikarzy, opracowany po 18 miesiącach ...

    Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

    Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę