Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Higiena numer 2/2007

23 sierpnia 2007

Spis treści
Dr MAŁGORZATA SZCZAWIŃSKA, prof. dr hab. JACEK SZCZAWIŃSKI
Znak jakościowy „Jakość Tradycja”  – nowa inicjatywa  Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
Dr ANETA CEGIEŁKA
Elektroniczny nos jako narzędzie oceny jakości mięsa i jego przetworów
Lek.wet. BEATA WYSOK, prof. dr hab. JAN URADZIŃSKI
Dioksyny  w  żywności a  zdrowie  człowieka
Dr  MARCIN WEINER
Klasyfikacja patogennych szczepów  Escherichia coli
Dr JOANNA ZARZYŃSKA
Molekularne podstawy jakości mięsa – zastosowanie genomiki i proteomiki   
Mgr inż. EDYTA KOWALCZUK, dr inż. RENATA KLEBANIUK
Mastitis – jak żywić, aby zapobiegać?
Prof. dr hab.  STANISŁAW IGNATOWICZ
Monitorowanie szkodników w pomieszczeniach magazynowych
Prof.dr hab. JAN BOCZEK
Owady jako pokarm dla ludzi i zwierząt
Dr ALEKSANDRA GLINIEWICZ
Borelioza
Prof. dr hab. STANISŁAW IGNATOWICZ
Urojona parazytoza
Dr ALEKSANDRA GLINIEWICZ
Ektopasożyty w środowisku życia człowieka
Dr wet.  JOANNA ZARZYŃSKA, dr inż. PAWEŁ ZARZYŃSKI
Jadalne grzyby nadrzewne

 

POWIĄZANE

Faktograf i IPI uruchamiają zasób dla dziennikarzy, opracowany po 18 miesiącach ...

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę