A_BIO_AGRO_950

Jak zakochać się w swojej pracy?

Jak wynika z badania Pracuj.pl Specjaliści na rynku pracy 2016 nieco ponad połowa respondentów rozgląda się za nowym zajęciem. W grupie tej znajdują się za...

14 lutego 2017

Sejm: parlamentarny zespół zajął się targami koni w Skaryszewie

Obrońcy praw zwierząt mają zastrzeżenia warunków handlu końmi na Skaryszewskim Jarmarku Końskim "Wstępy"; oceniają, że to "przedsionek rzezi". Inspekcja wetery...

13 lutego 2017

Francja: 3 tys. euro grzywny dla rolnika za pomoc migrantom

Rolnik z południa Francji, który pomógł grupie migrantów, został skazany na grzywnę w wysokości 3 tys. euro - informują w piątek...

13 lutego 2017

Zawody Jeździeckie w Lublinie

 W dniach 2-5 lutego br. w Lublinie odbyła się jedna z największych i najważniejszych imprez jeździeckich w Europie – Cavaliada Tour. Patronem wydarzenia była...

13 lutego 2017

SGGW: Sukces z natury. Od fitotronu w akademiku do własnego laboratorium

Mariusz Pożoga, absolwent Wydziału Ogrodnictwa, Biotechnologii i Architektury Krajobrazu SGGW, własną firmę założył w 2011 roku. Na samym początku laboratorium...

13 lutego 2017

Rok 2016 w branży spożywczej. Podsumowanie laureatów programu „Doceń polskie”

Najwyższy czas podsumować ubiegły rok! Laureaci programu „Doceń polskie” dzielą się nie tylko spostrzeżeniami dot. minionych dwunastu miesięcy i opiniami na te...

13 lutego 2017

Walentynkowy konkurs SERTOP na Facebooku

Sertop, tyski producent serków topionych organizuje na swoim fanpage kolejny, tym razem walentynkowy konkurs  „Pokaż, jak...

10 lutego 2017

Superżywność w natarciu. Sprzedaż zdrowych produktów szybko rośnie, także w kategorii przekąsek

Polski rynek zdrowej żywności dynamicznie rośnie i według prognoz jego wartość może przekroczyć w tym roku 1 mld zł. Jednym z segmentów korzystających na tym...

9 lutego 2017

Jedzenie dla duszy, czyli bądź tym co jesz bez obaw!

Każdy organizm funkcjonuje wedle typowego dla siebie rytmu, który zapewnia mu balans między opanowaniem, a nadmiarem emocji, czy poczuciem komfortu i na...

9 lutego 2017

Chrzan Luksusowy w programie „Doceń polskie”

Kolejny produkt Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” został odznaczony prestiżową nagrodą. Znakiem „Doceń Polskie – Top produkt” uhonorowano Chrzan...

9 lutego 2017
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę