biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Postaw na Kartę KOCHAM WINO

Wokół Centrum Wina powstała największa w Polsce winiarska społeczność. Program KOCHAM WINO ma już ponad 100 000 uczestników. Wszystkich nie pomieściłby nawet na...

27 marca 2017

Polscy naukowcy pracują nad urządzeniem umożliwiającym robienie dokładnych zdjęć satelitarnych

Dzięki nowoczesnemu urządzeniu, nad którym pracują wrocławscy naukowcy, satelity mogą wykonywać zdjęcia w dużo lepszej rozdzielczości i z wykorzystaniem nawet ...

27 marca 2017

Najnowsze badania potwierdzają: miękka margaryna może pomóc w obniżeniu ryzyka

W kontekście światowych zaleceń żywieniowych rekomendujących ograniczenie spożycia tłuszczów nasyconych w diecie, a także zastąpienia ich tłuszczami nienasyco...

27 marca 2017

Od krakowiaka do Bollywood, czyli koła gospodyń wiejskich współcześnie.

"Uzupełniamy się, bo każda z nas jest uzdolniona w innym kierunku" - mówi PAP Life Ewa Słodyczka o członkiniach Koła Gospodyń Wiejskich w Kościelisku zrzeszają...

24 marca 2017

Wegetarianie i weganie w podróży

Wegetarianizm czy weganizm nie oznacza jedynie rezygnacji ze spożywania określonych pokarmów. Jest to również filozofia życia i podejście do otaczającego...

24 marca 2017

Kolor ma ogromny wpływ na poziom sprzedaży. Wywołuje skojarzenia, często powiązany jest też z daną marką

Kolor jest pierwszym elementem, na który zwraca się uwagę. Często działa podświadomie, ale zdaniem ekspertów motywuje do zakupu. Dobrze sprzedają się przede...

24 marca 2017

Porcja branżowej wiedzy na EuroGastro i WorldHotel

Już wkrótce świetna okazja, by dowiedzieć się więcej o zarządzaniu biznesem gastronomicznym i hotelowym, poznać tajniki przygotowywania najlepszej kawy, a także...

23 marca 2017

Nowość! Śmietanka 42% od OSM Piątnica – śmietana do domowego masła

Spełniając oczekiwania miłośników tradycyjnych przepisów oraz metod kulinarnych, OSM Piątnica wprowadziła na rynek nowość – Śmietankę 42%. Produkt to pierwsza w...

22 marca 2017

Wiosenne przepisy Sertop

Tyski producent serków topionych stworzył nową serię lekkich, wiosennych przepisów kulinarnych z dodatkiem warzyw, które z pewnością urozmaicą każde do...

22 marca 2017

Należy spożyć do, najlepiej spożyć przed końcem – różnica, która ma znaczenie

Kupując produkty spożywcze coraz częściej zwracamy uwagę na terminy podane na opakowaniu. Stajemy się coraz bardziej świadomymi konsumentami i oprócz dokładnej...

21 marca 2017
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę