Biogas Poland 2025 950
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Cykoria ze słonym karmelem

Nowe, błyskawiczne w przygotowaniu lody w proszku o smaku słonego karmelu to najnowszy produkt CYKORII S.A. , wystarczający do przygotowania 4 porcji lodowych...

30 kwietnia 2020

Dwa nowe masła Łaciate - osełka 300 oraz 500 gramów

Łaciate osełka to masło, które swoim owalnym kształtem nawiązuje do domowych i tradycyjnych wyrobów gospodyń wiejskich. Masło ekstra Łaciate osełka to...

30 kwietnia 2020

Pandemia zmieniła ofertę Browaru PINTA

Wprowadzane właśnie na rynek piwa Hazy Disco Lausanne i Hazy Disco Bucharest będą na razie ostatnimi w ponad rocznej historii popularnej serii puszkowych...

29 kwietnia 2020

Co jeść, aby mieć więcej energii, nie tylko wiosną?

Kluczowymi czynnikami wpływającymi na stan zdrowia i długowieczność jest sposób odżywiania się i regularna aktywność fizyczna. Każdego dnia zastanawiamy...

29 kwietnia 2020

Dieta wegetariańska wzmacnia odporność

Jak prawidłowo komponować posiłki w diecie roślinnej?

28 kwietnia 2020

Spożytkuj czas w domu - przygotuj wiosenne menu z najbliższymi

Mamy wiosnę, a to dobry moment na wprowadzenie modyfikacji i urozmaicenie naszego codziennego menu. Zwłaszcza teraz – gdy eksperci ze wzmożoną siłą alarmują...

28 kwietnia 2020

Wiosenna nowość Mlekpolu - twaróg półtłusty bez laktozy Mazurski Smak

Twarogi bez laktozy oferowane przez Spółdzielnię Mleczarską Mlekpol w Grajewie to znakomite rozwiązanie dla konsumentów nietolerujących cukru mlecznego. Nowy...

28 kwietnia 2020

Fosfor - przepis na sukces prawidłowego rozwoju przedszkolaka

Mleko i produkty mleczne są zagłębiem składników mineralnych niezbędnych do funkcjonowania i rozwoju organizmu przedszkolaka. Oprócz najbardziej rozpoznawalnego...

28 kwietnia 2020

Gouda i Edam - nowe sery w ofercie Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol w Grajewie

Mlekpol wprowadza na rynek dwa nowe produkty. Gouda i Edam to sery holenderskie, podpuszczkowe. Pierwszy z nich ceniony jest za swój łagodny i wytrawny...

27 kwietnia 2020

Żywność w dobie COVID-19 a obawy konsumentów

Jak pokazują wyniki badania sondażowego[1] przeprowadzonego przez agencję PR Hub i Wydział Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, w...

24 kwietnia 2020
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę