Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Ogólnopolski Informator Masarski nr 4(92) kwiecień 2003

W numerze: Aktualności Wydarzenia w kraju Wykaz najważniejszych imprez targowych branży spożywczej w kraju i na świecie Dział Gospodarczy Polska - informacje gospodarcze Notowania - wiadomości

16 kwietnia 2003

Ogólnopolski Informator Masarski nr 3(91) marzec 2003

W numerze: Dział Gospodarczy Informacje gospodarcze ze świata Wiadomości gospodarcze z kraju Porady Fachowe Sprężone powietrze w nowoczesnych ubojniach i zakładach mięsnych W drodze do

18 marca 2003

Ogólnopolski Informator Masarski nr 2(90) luty 2003

W numerze: Aktualności Wyniki konkursu "Złota Stalka" Konferencja "Polskiej Izby Dodatków do Żwyności Dział Gospodarczy Polska – informacje gospodarcze Notowania – wiadomości dla

18 lutego 2003

Ogólnopolski Informator Masarski nr 02 luty 2003 - bezpłatny dodatek

W numerze: Nadziewarki – krótki przegląd rozwiązań technicznych VEMAG – Higiena, wydajność, innowacyjność Nadziewarki jutra – seria VF 600 Handtmann – Rozwiązania z

18 lutego 2003

Ogólnopolski Informator Masarski nr 12(88) grudzień 2002

W numerze: Aktualności X Krajowy Konkurs Wędliniarski Novichem - "Firma z jakością 2002" Technolog Roku Dział Gospodarczy Informacje gospodarcze z kraju i ze świata Notowania - wiadomości dla

18 grudnia 2002

Ogólnopolskie Informator Masarski – dodatek

W numerze: Artykuły naukowe Wybrana problematyka teorii i praktyki wędzenia. Dodatki funkconalne w technologii produkcji wędzonek. Wędzarki i dymogeneratory - przegląd rozwiązań

8 listopada 2002

Ogólnopolski Informator Masarski nr 11(87) listopad 2002

W numerze: Artykuły sponsorowane Promar – Perfekcyjne wędzenie Vemag Dział Gospodarczy Informacje gospodarcze ze świata Notowania – wiadomości dla analityków Porady fachowe Szybka

8 listopada 2002

Ogólnopolski Informator Masarski nr 10(86) październik 2002

W numerze: Artykuły promocyjne Promar – Pewne mieszanie INOTEC Dział gospodarczy Polska – wiadomości rolnicze Notowania – wiadomości dla analityków Porady

7 października 2002

Ogólnopolskie Informator Masarski – dodatek

W numerze: Nowoczesne podejście do samokontroli GMP w produkcji żywności w świetle wymagań polskich i Unii Europejskiej oraz podstawowe wymogi techniczno-sanitarne dla zakładów mięsnych i

23 września 2002

Ogólnopolski Informator Masarski – dodatek

W numerze: Kutrowanie surowców mięsnych i tłuszczowych Dodatki wspomagajace wytwarzanie farszu w procesie kutrowania Kutry – krótki przegląd stosowanych rozwiązań Adres

23 września 2002
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę