Wybrana problematyka teorii i praktyki wędzenia.
Dodatki funkconalne w technologii produkcji wędzonek.
Wędzarki i dymogeneratory - przegląd rozwiązań technicznych.
Piece konwekcyjno-parowe i kotły warzelne jako uniwersalne urządzenia stosowane w obróbce termicznej surowców mięsnych.
Artykuły sponsorowane
Smak prosto z natury.
Dopalacz termiczny dymu wędzarniczego.
Nowoczesna technologia pieczenia z firmą Rational.
Ekologiczne, zdrowotne i ekonomiczne aspekty wędzenia.
Perfekcyjne wędzenie.
Wielofunkcyjna komora wędzarniczo-parzalnicza.
Adres redakcji:
Ogólnopolski Informator Masarski
"MASTERPRESS" Sp. z o.o.
ul. Gen. Andersa 40A
15-113 Białystok
tel. (85) 664 75 30
fax (85) 664 75 40
e-mail:masarski@masterpress.com.pl
Internet:www.masterpress.com.pl