A_BIO_AGRO_950

Nowy cykl warsztatów dla branży HoReCa

Rusza kolejny cykl warsztatów skierowany do przedstawicieli branży HoReCa. „Z ognia” to spotkania, podczas których uczestnicy będą mogli poznać techniki BBQ, g...

25 maja 2023

Sposób na domowe hamburgery w 3 wersjach

Hamburger plasuje się w czołówce najbardziej znanych i lubianych na świecie szybkich dań. Choć to punkt obowiązkowy w menu restauracji typu fast food, tak napra...

18 maja 2023

Minimalistyczny dom w Grzepnicy

W Grzepnicy, niewielkiej miejscowości pod Szczecinem, w otoczeniu łąk i lasów stanął wyjątkowy dom zaprojektowany przez biuro architektoniczne maxberg. Prosta, ...

15 maja 2023

FDA zatwierdza nowy lek dla kobiet

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków zatwierdziła Veozah (fezolinetant), doustny lek do leczenia umiarkowanych i ciężkich objawów naczynioruchowych lub uder...

14 maja 2023

Nowa farba Dekoral Effect 3in1

Marka Dekoral wprowadziła nową matową farbę do ścian i sufitów Dekoral Effect 3in1. Łączy ona trzy funkcjonalne cechy: jest plamoodporna, zabezpiecza ściany prz...

10 maja 2023

5 małych zmian w prawie, a imigranci będą w Polsce chętniej pracować

Stanowisko Warsaw Enterprise Institute (WEI) Zdrowa imigracja to taka, która pracuje i płaci podatki. Istnieje w dalszym ciągu pole do zmian w prawie, by obcok...

10 maja 2023

Proces produkcji suplementów diety

Produkcja suplementów diety jest długim, a zarazem skomplikowanym procesem, który składa się z wielu czynności zorientowanych na ustaleniu składu preparatu czy ...

10 maja 2023

Sorgo: Wzrost europejskiego rynku

Światowa konferencja na temat sorgo Nowy prezes stanął na czele SORGHUM ID, Europejskiego Stowarzyszenia na rzecz sorgo. Zarząd stowarzyszenia SORGHUM ID wybrał...

8 maja 2023

herbaLOVE – tak smakuje miłość do ziół i owoców!

Wiosna inspiruje, pobudza zmysły i zachęca do rozsmakowania się w drobnych przyjemnościach. Najlepiej tych, które zapewnią jednocześnie naturalne orzeźwienie! A...

8 maja 2023

Polacy nie zamierzają rezygnować z jedzenia mięsa

Polacy nie zamierzają rezygnować z jedzenia mięsa, choć są otwarci na roślinne zamienniki  Rosnąca świadomość ekologiczna Polaków nie wpływa na spadek zainteres...

5 maja 2023
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę