biogaz_09_2025

Sprawdzone sposoby na jesienne wieczory

Jesień nie musi być nudna. Długie, jesienne wieczory to idealny czas, by rozwijać kreatywność dziecka. Pomysły leżą na leśnej ścieżce czy dawno nieodkurzanej...

20 października 2017

Dzięki kampanii promocyjnej wzrosło spożycie soków w Polsce

W Polsce wzrosło spożycie soków, przyczyniła się do tego trzyletnia kampania promocyjna - poinformowała Krajowa Unia Producentów Soków (KUPS). Dodano, że sta...

19 października 2017

Proszki owocowe - naturalny składnik diety dostępny przez cały rok

Zamiast 4 jabłek - 2 łyżeczki proszku owocowego z naturalnymi związkami bioaktywnymi, witaminami i antyoksydantami - takie rozwiązanie będzie wkrótce...

19 października 2017

4 nawyki i błędy, których powinien unikać każdy rowerzysta

Bartłomiej Wawak, zawodnik Kross Racing Team i utytułowany kolarz górski wymienia najczęstsze pomyłki oraz zgubne założenia rowerzystów. Niezależnie od pory...

19 października 2017

Cykoria S.A. bliżej gastronomii

11 października br. Cykoria S.A. wzięła udział w Kongresie Szefów Kuchni, będącym jedną z największych imprez branżowych w Polsce. Podczas spotkania odbyły się ...

19 października 2017

Cebula – daj się zaskoczyć!

Ma szerokie zastosowanie w kuchni - dzięki swoim walorom smakowym ciężko wyobrazić sobie bez niej wielu zarówno tradycyjnych, jak i bardziej wyrafinowanych po...

19 października 2017

Drony – zabawa, praca i sport

Zawsze chciałeś zostać pilotem, ale Twoja kariera potoczyła się inaczej? Na świat z góry możesz spojrzeć dzięki dronom, które już dawno nie są tylko zabawkami ...

18 października 2017

Uważaj. Wirusy potrafią się chować nawet ponad 200 dni

Codziennie dochodzi do tysięcy ataków hakerskich. Tylko między 2015, a 2016 rokiem ich liczba wzrosła o ok. 300 proc., pokazują dane Komisji Euro...

18 października 2017

Masło klarowane marki Sertop na podium

Tyski producent serków topionych został zwycięzcą kategorii „Przetwory Mleczne” w Plebiscycie „Kuchnia Polska 2017”, prowadzonym na łamach magazynu Kuchnia...

18 października 2017

Cholesterol z jaj już nie straszy

Wielu konsumentów obawia się spożywania jaj z powodu zawartego w nich cholesterolu. Warto przypomnieć, że według aktualnych badań naukowych jest to lęk nie...

16 października 2017
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę