Zboża to jeden z pierwszych – obok warzyw i owoców – produktów, które uzupełniają dietę malucha. Dostarczają wiele ważnych składników pokarmowych, pomagają...
Dostosowanie gramatur do zindywidualizowanych potrzeb klientów to podstawa – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.
Oddałbyś wszystko za pozbycie się nieznośnych objawów syndromu dnia poprzedniego? Nic dziwnego, rozrywający ból głowy czy nadwrażliwość na bodźce to...
Konkurs Design by Śliwka Nałęczowska twórczo pobudza środowisko artystyczne. Do IV edycji akcji, promującej i odkrywającego talenty z dziedziny szeroko pojętej ...
W dniu 1 czerwca br. odbył się kiermasz „Tuczępskie smaki tradycji”, podczas którego został rozstrzygnięty konkurs kulinarny adresowany do Kół Gospodyń...
Prawidłowe odżywianie dziecka to jedno z najczęstszych wyzwań jakim muszą sprostać rodzice. Jak wynika z sondażu zrealizowanego w ramach kampanii „Jedz owoce i ...
Kultowy serek topiony firmy Sertop obecny jest w polskich domach od ponad 50 lat. Dotychczas był sprzedawany w formie kostek tzw. telewizorków oraz krążków z...
W dniu 22- 23 maja br. w Parku Etnograficznym w Tokarni odbył się 5. Świętokrzyski Festiwal Smaków.
Od dziś mieszkańcy Częstochowy, Tarnowskich Gór, Zawiercia, Będzina, Podzamcza i Rędzin stali się częścią społeczności Pogromców Marnowania Jedzenia! Lokalne...
Wszechobecny brak czasu i życie w biegu mobilizują do tworzenia produktów do zjedzenia „na raz”. Dotyczy to także naszej branży, bowiem potrzeby konsumentów są ...