wykaz aktów prawnych opublikowanych w:DZIENNIKU USTAW Nr 75z dnia 23 kwietnia 2004 r. ROZPORZĄDZENIA : 707 - Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 7 kwietnia 2004 r. w sprawie
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
663 z dnia 15 kwietnia 2004 r. w sprawie metody analizy zawartości kwasu erukowego w niektórych artykułach rolno-spożywczych2) Na podstawie art. 34 pkt 2 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
662 z dnia 15 kwietnia 2004 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie jakości handlowej dżemów, konfitur, galaretek, marmolad, powideł śliwkowych oraz
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
661 z dnia 14 kwietnia 2004 r. w sprawie warunków, jakie powinny spełniać miejsca, w których przeprowadza się graniczną kontrolę fitosanitarną2) Na podstawie art. 24 ust. 11 ustawy z dnia
wykaz aktów prawnych opublikowanych w:DZIENNIKU USTAW Nr 73z dnia 22 kwietnia 2004 r. ROZPORZĄDZENIA : 661 - Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 14 kwietnia 2004 r. w sprawie
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
655 z dnia 15 kwietnia 2004 r. w sprawie stawek dotacji przedmiotowych dla różnych podmiotów wykonujących zadania na rzecz rolnictwa Na podstawie art. 72 ust. 5 ustawy z dnia 26 listopada
wykaz aktów prawnych opublikowanych w:DZIENNIKU USTAW Nr 72z dnia 22 kwietnia 2004 r. ROZPORZĄDZENIE 655 - Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 15 kwietnia 2004 r. w sprawie stawek
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
643 z dnia 2 kwietnia 2004 r. w sprawie kwalifikacji osób uprawnionych do zawodowego uboju oraz dopuszczalnych metod uboju i uśmiercania zwierząt2) Na podstawie art. 34 ust. 6 ustawy z
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
642 z dnia 1 kwietnia 2004 r. w sprawie wzoru dokumentu przewozowego2) Na podstawie art. 34 ust. 8 pkt 1 ustawy z dnia 18 grudnia 2003 r. o ochronie roślin (Dz. U. z 2004 r. Nr 11, poz.
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
641 z dnia 31 marca 2004 r. w sprawie wymagań weterynaryjnych przy przeprowadzaniu badania mięsa na wiośnie oraz zamrażaniu mięsa niepoddanego temu badaniu2) Na podstawie art. 21 ust. 6