Nr 80, kwiecień 2002 PORADY FACHOWEDodatki funkcjonalne w przetwórstwie mięsa Część I. Białka mleka (prof. Marek Cierach), s. 66-70Kutrowanie surowców mięsnych i tłuszczowych Część II. Wpływ
Nr 77, styczeń 2002 Wykaz adresów internetowych firm branży mięsnej s. 56-57Czynniki kształtujące soczystość mięsa i przetworów mięsnych. Część II: Soczystość przetworów mięsnych (prof. Marek
Na rynku ukazała się druga edycja Katalogu Przemysłu Mięsnego, która zbiera i systematyzuje ona dane na temat firm i przedsiębiorstw zajmujących się ubojem drobiu, trzody chlewnej, bydła lub
Nr 79, marzec 2002 Wykaz adresów internetowych firm branży mięsnej, s. 70-71 AKTUALNOŚCI: Dodatki tematyczne - pomysł na kompleksowa ofertę w jednym miejscu, s. 107Rozstrzygniecie konkursu
Nr 78, luty 2002 NOWE DZIAŁY: Giełda Maszyn Używanych, s. 66-80Wykaz adresów internetowych firm branży mięsnej, s. 62-63 AKTUALNOŚCI: Reperkusje wizyty prezydenta Rosji dla polskiej
Szacunkowa wartość przetargu – powyżej 30 000 euro. Jednostka Wojskowa 1872, 76-200 Słupsk, ul. Westerplatte , pow. Słupsk, e-mail: wider@poczta.onet.pl, ogłasza przetarg nieograniczony
Ujawnienie informacji o prawdopodobnym wykryciu w Japonii pierwszego przypadku BSE wywołało na giełdzie w Tokio pewne poruszenie. Zanotowano gwałtowny spadek notowań przedsiębiorstw
Rozporządzenie Ministra Transportu i Gospodarki Morskiej z dnia 30 czerwca 1998 r. w sprawie szczegółowych zasad i warunków transportu zwierząt. (Dz. U. z 1998 r., nr 86 poz.