Na rynku ukazała się druga edycja Katalogu Przemysłu Mięsnego, która zbiera i systematyzuje ona dane na temat firm i przedsiębiorstw zajmujących się ubojem drobiu, trzody chlewnej, bydła lub przetwórstwem mięsa.
Oprócz
podstawowych danych teleadresowych, zawiera także szczegółowe informacje np.
na temat nazwisk właścicieli, aktualnego kierownictwa, zdolności ubojowej i
produkcyjnej, obrotu wypracowanego w ubiegłym roku, dodatkowych warunków
sprzedaży, oferowanego asortymentu. Informacje o danej firmie są łatwe do
odnalezienie ze względu na przygotowane indeksy - katalog zawiera podrozdziały:
podział firm według nowych województw, wg formy działalności (ubój, przetwórstwo),
wg rodzaju ubijanego żywca (drób, trzoda chlewna, bydło, kozy, konie, owce,
inne oraz indeks alfabetyczny pełnych i skróconych nazw firm.
Katalog Przemysłu Mięsnego przydatny jest w pracy każdej firmy branży mięsnej,
niezastąpiony w pracy marketingowca.
Informacje: Pro Agricola Sp. z o.o., 11-036 Gietrzwałd 49, tel/fax 089 512 35 14, -15