Wykaz adresów internetowych firm branży mięsnej, s. 70-71
AKTUALNOŚCI:
Dodatki tematyczne - pomysł na kompleksowa ofertę w jednym miejscu, s. 107
Rozstrzygniecie konkursu świątecznego, s. 123
ARTYKUŁY PROMOCYJNE:
Promar – środek wspomagający kutrowanie, s. 129
PORADY FACHOWE:
Kutrowanie surowców mięsnych i tłuszczowych Cz. I. Wpływ surowca i czynników
technologicznych na jakość farszu i kiełbas drobno rozdrobnionych, (prof.
Włodzimierz Dolata), s. 83-87
Kruchość mięsa. Cz. II. Metody poprawy kruchości (prof. Marek Cierach) s.
88-91
Elektrostymulacja tusz wolowych (dr inż.. Stefan Kien) s. 86
DZIAŁ GOSPODARCZY:
Polska - wiadomości rolnicze, s. 93-96
Sytuacja polskiego drobiu na tle rynku światowego i UE, s. 97-99
Informacje gospodarcze ze świata, s. 100-103
Notowania - wiadomości dla analityków, s. 104-106
GIEŁDA MASZYN UŻYWANYCH, s. 108-122
W DRODZE DO INTEGRACJI Z UE:
Słowniczek terminów unijnych (Instrumenty polityki handlowej UE), s. 124-125
Związki branżowe w krajach Unii Europejskiej i w Polsce, s. 126-127
BRANŻOWY SPIS FIRM, s. 130-136
"Ogólnopolski Informator Masarski"
"MASTERPRESS" Sp. z o.o.
ul. Gen. Andersa 40A
15-113 Białystok
tel. (85) 664 75 30
fax (85) 664 75 40
e-mail: masarski@masterpress.com.pl
Internet: www.masterpress.com.pl