biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025


Od widelca do zagrody

Chcemy zbudować europejską markę wołowiny wysokiej jakości – informuje dr hab. prof. SGGW Agnieszka Wierzbicka, kierownik Projektu ProOptiBeef

14 kwietnia 2015

Rozmawialiśmy z Andrzejem Górczyńskim, prezesem Izby Rolniczej Województwa Łódzkiego

Rozmawialiśmy z Andrzejem Górczyńskim, prezesem Izby Rolniczej Województwa Łódzkiego: Dlaczego warto kupować żywność bezpośrednio od rolników? - Moim zdaniem warto kupować żywność bezpośrednio od rolników z małych i średnich gospodarstwa, ponieważ ...

13 kwietnia 2015

NIK w unii z samorządami

- Dzielimy się z samorządami naszą wiedzą i doświadczeniem, bo zależy nam, by jak najlepiej radzili sobie ze swoimi zadaniami - mówi prezes NIK-u Krzysztof Kwiatkowski.

9 kwietnia 2015

Siła polskiego biznesu spożywczego

O polskich hitach eksportowych na targach oraz o zainteresowaniu Polską przez zagranicznych inwestorów opowiada Agnieszka Szpaderska, manager targów WorldFood Warsaw, które odbędą się w dniach 14-16 kwietnia 2015 roku

9 kwietnia 2015

Rozmawialiśmy z Krystyną Gierszewską, prezesem Stowarzyszenia Kociewskie Forum Kobiet i autorką książek kulinarnych.

Jak na Kociewiu ( region etniczno-kulturowy na Pomorzu Gdańskim, położony na lewym brzegu Wisły w dorzeczu Wdy i Wierzycy, obejmujący wschodnią część Borów Tucholskich) przed laty obchodzono święta wielkanocne?

3 kwietnia 2015




Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę