CTR_2024
TSW_XV_2025

Hiszpańscy producenci wieprzowiny bezkonkurencyjni

28 października 2004

Hiszpańscy producenci wieprzowiny stają się bezkonkurencyjni w Europie. Średnia wielkość zakładanych w Hiszpanii świńskich ferm to 2,5 tysiąca macior.

W większości są one zintegrowane z zakładami mięsnymi. Ponieważ tak dużych ferm nie można zakładać w większości krajów Unii koszty produkcji należą do jednych najniższych w Europie.


POWIĄZANE

KRIR otrzymała odpowiedź z resortu rolnictwa w sprawie uruchomienia programu pom...

Z listu, który wpłyną do naszej redakcji ppr.pl dowiadujemy się, że epidemia cho...

ARiMR informuje o wydłużeniu okresu na uzyskanie certyfikatu QAFP lub QMP ułatwi...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę