Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

TARGPIAST: notowanie z dnia 18.06.2007

18 czerwca 2007
NAZWA CENA
BRUTTO
JEDN.
Arbuz 2,00-2,20 kg
Bakłażan 8,00 kg
Banan 3,50 - 4,00 kg
Biała Rzepa 3,00 kg
Bób 5,00 kg
Boczniaki 2,50 250g
Botwinka 0,60-0,80 pęczek
Brokuły 0,80-1,00 sztuka
Buraki 0,50 - 0,60 kg
       Burak młody 1,50 kg
Cebula 1,80 kg
       Cebula czerwona 2,50 - 3,00 kg
       Cebula młoda 1,80 -2,00 kg
Chrzan 6,00 kg
Cukinia 1,20 kg
Cytryna 2,50 - 3,00 kg
Czarna rzepa 1,50 - 2,00 kg
Czereśnia 4,00 - 10,00 kg
Czosnek o,80-1,00 sztuka
Fasolka szparagowa zielona 9,00 kg
Fasolka szparagowa żółta 6,00-8,00 kg
Grapefruit 4,70-5,00 kg
Groszek łuskany 20,00 kg
Gruszka 3,50 - 4,00 kg
Jabłko 2,60-3,50 kg
Jagoda 13,30 kg
Jajko
       Jajko I gat 0,27 sztuka
       Jajko II gat 0,25 sztuka
Kalafior 1,00-1,50 sztuka
Kalarepa 0,50 sztuka
Kapusta
       Kapusta biała 1,20 kg
       Kapusta biała (młoda) 1,50-2,00 sztuka
       Kapusta czerwona 1,20 kg
       Kapusta czerwona(młoda) 2,50 sztuka
       Kapusta kiszona 1,20 kg
       Kapusta pekińska 1,50 kg
       Kapusta włoska 2,00 sztuka
       Kapusta włoska(młoda) 1,50 sztuka
Kiwi 0,60 sztuka
koper do kiszenia 0,80 - 1,00 pęczek
Koperek 0,40 - 0,50 pęczek
Mak 7,50 - 8,00 kg
Mandarynka 5,50-6,50 kg
marchew młoda 1,00 kg
marchew stara 0,60-1,00 kg
Nać pietruszki 0,40 pęczek
Ogórek
       Ogórek szklarniowy 1,70 kg
       Ogórek gruntowy 1,00-1,80 kg
       Ogórek kiszony 2,00 kg
       Ogórek małosolny 5,00 kg
Orzech
       Orzech laskowy 9,00 - 10,00 kg
       Orzech włoski 3,50 - 4,00 kg
Papryka
       Papryka czerwona 13,00 - 14,00 kg
       Papryka zielona 11,00 kg
papryka biała kraj. 5,00 kg
papryka ziel. kraj 6,00 kg
Pieczarki 4,00 - 5,50 kg
Pietruszka 3,50 kg
       Pietruszka młoda 1,00 pęczek
Pomarańcza 3,60 kg
Pomidor 2,70 - 3,00 kg
Por 0,80-1,00 sztuka
Rabarbar 1,20-1,40 kg
Rzodkiew biała 2,50 kg
Rzodkiewka 0,60 pęczek
Sałata 1,00 - 1,60 sztuka
       Sałata lodowa 2,50 sztuka
Seler 3,50 kg
       Seler młody 1,00 sztuka
Szczaw 0,80 - 1,00 pęczek
Szczypior 0,50 - 0,70 pęczek
Szparagi 2,50 - 4,50 pęczek
Szpinak 3,00 kg
Truskawka 5,00-8,00 kg
Winogrona 8,40-9,20 kg
Włoszczyzna 1,00 - 1,50 pęczek
Ziemniak myty 1,40-1,50 kg
Ziemniak młody(krajowy) 0,80-1,00 kg
Ziemniak stary 1,00 kg
 

POWIĄZANE

Produkcja cukru w Republice Południowej Afryki w sezonie 2024/25 ma spaść o 3 pr...

Indeks cen żywności FAO w październiku 2024 r. wzrósł o 2% w porównaniu z wrześn...

Wśród najpopularniejszych gatunków października Kantar Polska wymienia jabłka, g...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę