Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 26.06 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4 3,88 3,88 0
2 .rucola opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
4 bakłażan kg 4 7 5,5 5,7 -0,2
5 bób kg 6 7 6,5 7,5 -1
6 botwina pęczek 1,2 1,2 1,2
7 brokuł szt. 1,5 2 1,75 1,75 0
8 burak czerwony młody kg 1,5 2 1,75 2 -0,25
9 cebula kg 1,5 2 1,75 1,9 -0,15
10 cebula cukrowa kg 3 3 3 3 0
11 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
12 cebula czerwona młoda kg 3 4 3,5 3,4 0,1
13 cebula młoda kg 2 2 2 2,3 -0,3
14 chrzan pęczek 1 1 1
15 cukinia kg 1,6 2 1,8 2,3 -0,5
16 czosnek młody szt. 1 1,2 1,1 1,1 0
17 fasola szparagowa żółta kg 8 9 8,5 8,5 0
18 kalafior szt. 1,5 2 1,75 1,75 0
19 kalarepa szt. 1 1,2 1,1 1 0,1
20 kapusta biała młoda szt. 1 1,4 1,2 1,3 -0,1
21 kapusta czerwona kg 1,3 1,3 1,3 1,4 -0,1
22 kapusta czerwona młoda szt. 1,6 2 1,8 2 -0,2
23 kapusta kiszona kg 1,6 1,8 1,7 1,65 0,05
24 kapusta kiszona młoda kg 2,2 2,2 2,2 2,4 -0,2
25 kapusta pekińska kg 1,6 1,6 1,6 1,8 -0,2
26 koper pęczek 0,6 0,8 0,7 0,7 0
27 kukurydza szt. 2,8 2,8 2,8
28 marchew kg 2,3 2,5 2,4 2,5 -0,1
29 natka z pietruszki pęczek 0,8 0,8 0,8 0,8 0
30 ogórek kg 1,5 1,6 1,55 1,55 0
31 ogórek gruntowy kg 2 2 2 3,5 -1,5
32 ogórek kiszony kg 5 5 5 4,75 0,25
33 ogórek małosolny kg 5 5 5 5 0
34 papryka biała kg 4,4 4,6 4,5 5 -0,5
35 papryka czerwona imp. kg 6,4 9 7,7 8,5 -0,8
36 papryka zielona kg 3 3 3 3,6 -0,6
37 pietruszka kg 7,6 7,6 7,6 7,7 -0,1
38 pietruszka młoda pęczek 1,3 3 2,15
39 pomidor kg 2,3 3 2,65 2,8 -0,15
40 pomidor malinowy kg 3,3 4,6 3,95 3,95 0
41 por szt. 1,5 1,5 1,5
42 por kg 3,2 4 3,6 4,5 -0,9
43 rzodkiewka pęczek 1 1 1 1,1 -0,1
44 sałata szt. 0,95 1,2 1,08 1,15 -0,07
45 sałata lodowa szt. 1,7 2,5 2,1 2,15 -0,05
46 seler kg 4 4 4 3,8 0,2
47 seler młody szt. 1,4 1,4 1,4
48 seler naciowy szt. 2,8 3 2,9 2,88 0,02
49 szczaw kg 5 5 5 5 0
50 szczypior szt. 0,7 0,7 0,7 0,6 0,1
51 szpinak kg 5 5 5 5 0
52 włoszczyzna pęczek 2 2 2 2 0
53 włoszczyzna młoda pęczek 2,5 2,5 2,5 2,5 0
54 ziemniak młody kg 0,7 0,9 0,8 0,9 -0,1
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 10 0
2 kurka 500 g 25 25 25
3 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 3,5 5 4,25 6,25 -2
2 arbuz kg 1,5 2 1,75 1,65 0,1
3 banany kg 3,8 4,5 4,15 4,1 0,05
4 borówka amerykańska 125 g 6 6 6
5 brzoskwinia Paraguayo kg 5 6 5,5 5,5 0
6 brzoskwinie imp. kg 2,5 4,5 3,5 3,65 -0,15
7 cytryny kg 6,5 7,5 7 6,4 0,6
8 czereśnie kg 9 10,6 9,8 8,5 1,3
9 grapefruity kg 6 6 6 5,5 0,5
10 gruszki Konferencja kg 4,1 4,6 4,35 4,3 0,05
11 jabłka Elstar kg 3 3 3
12 jabłka Gloster kg 3 3 3 2,8 0,2
13 jabłka Jonagored kg 3 3 3
14 jabłka Ligol kg 3 3 3 2,9 0,1
15 jabłka Mutsu kg 3 3 3
16 jabłka Sampion kg 3 3 3 3 0
17 jagody czarne kg 14 16 15 14,4 0,6
18 kiwi kg 6 8 7 7,5 -0,5
19 limonka kg 10 13 11,5 11,5 0
20 maliny 250 g 2,5 2,5 2,5
21 mandarynki kg 3 6,5 4,75 5,25 -0,5
22 morele kg 7 9 8 8,5 -0,5
23 nektarynki kg 2,5 4,5 3,5 4,25 -0,75
24 pomarańcze kg 3 4,6 3,8 3,75 0,05
25 rabarbar kg 3 3 3 3 0
26 truskawki kg 4,5 4,5 4,5 4 0,5
27 winogrona białe kg 10 12 11 10,85 0,15
28 winogrona ciemne kg 8,1 11 9,55 10,38 -0,83
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2 2,1 2,05 2,03 0,02
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
4 fasola drobna Aura kg 5 6,5 5,75 5,5 0,25
5 fasola Jaś duży kg 12 13 12,5 12,5 0
6 fasola Jaś karłowy kg 4,6 5 4,8 4,5 0,3
7 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,45 0,05
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,38 0
9 karczek kg 12,5 12,81 12,66 12,2 0,46
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,6 11,03 8,32 8,32 0
11 mak kg 9 11 10 10,5 -0,5
12 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
13 masło Extra 200 g 2,95 3,2 3,08 3,46 -0,38
14 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 15,8 15,15 15,15 0
15 płaty śledziowe solone kg 10,5 11,75 11,13 11,13 0
16 schab b/kości kg 13,85 14,2 14,03 13,8 0,23
17 szprot wędzony kg 9,5 9,5 9,5 10 -0,5
7284435
1