Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Wiosenna sałatka truskawkowa

26 maja 2020
Wiosenna sałatka truskawkowa

Składniki:


  • 1 woreczek mieszanki sałat Salsa mix Eisberg

 

  • 20 -30 dag truskawek

 

  • 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii

 

  • 2 łyżki octu balsamicznego

 

  • 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia

 

Przygotowanie:

Truskawki umyj, osusz, oderwij szypułki i przekrój na ćwiartki. Wymieszaj z posiekaną bazylią, a następnie ułóż na mieszance sałat. Polej octem balsamicznym i kilkoma kroplami oliwy z oliwek.



Biuro prasowe Eisberg


POWIĄZANE

20 listopada 2024 roku, w Warszawie odbyło się VI Posiedzenie Krajowej Rady Izb ...

Minister Polityki Agrarnej i Żywności Ukrainy Witalij Koval oraz Minister Rolnic...

Według stanu na 20 listopada od początku tego miesiąca koleją na Ukrainie przewi...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę