Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Webinar: Porozmawiajmy o bioasekuracji, 15 marca 2022

9 marca 2022
Webinar: Porozmawiajmy o bioasekuracji, 15 marca 2022

Zapraszamy na rozmowy o przyszłości bezpieczeństwa jaj, o przyszłości chowu klatkowego i o realnych szansach na wykreowanie marki na rynku jaj konsumpcyjnych. Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz wspiera wszelkie inicjatywy pozwalające uczestnikom rynku uaktualnić spojrzenie na przyszłość rynku jaj w Polsce w kontekście zmian zachodzących w skali globalnej. Jedną z takich inicjatyw jest cykl bezpłatnych webinarów: Let’s Talk Layers, zorganizowanych przez firmę ELANCO współpracującą merytorycznie od wielu lat z naszą organizacją.

Pierwsze wydarzenie z cyklu – spotkanie on-line - odbędzie się już 15 marca 2022 roku, godzina 13.00-14.00 podczas którego porozmawiamy o BIOASEKURACJI. Swoim doświadczeniem podzieli się z Państwem Eduardo de Souza Pinto – Prezes ds. operacyjnych Hy-Line International. Temat niezwykle ważny i wbrew pozorom budzący wiele wątpliwości uczestników branży drobiarskiej oraz podmiotów kontrolujących systemy bioasekuracji i ich efektywność.

Szczegóły oraz link do rejestracji do pobrania TUTAJ

Zapraszamy Państwa także do uczestnictwa w pozostałych webinarach z cyklu organizowanego przez firmę ELANCO:

19 maja 2022 roku, godzina 13.00-14.30, porozmawiamy o chowie bezklatkowym

27 października 2022 roku, godzina 13.00-14.00, porozmawiamy o kreowaniu marki

 

Zapraszamy do udziału!

Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz

 

KIPDiP


POWIĄZANE

Główny Inspektorat Sanitarny wydaje coraz więcej ostrzeżeń publicznych dotyczący...

Wielu z nas zastanawia się nad tym, co mogą zrobić w swoim wolnym czasie, by móc...

Współczesny, dynamiczny świat z jednej strony ma wiele zalet, bo z roku na rok k...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę