Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Sertop - serek zamiast przyprawy?

16 grudnia 2020
Sertop - serek zamiast przyprawy?

O tym, iż o smaku danej potrawy decydują dodatki, wiemy wszyscy. Ale o tym, iż smak wielu potraw można „podkręcić” dodatkiem serka topionego, to już niewielu. Jednym z takich serków może być „smakowy” serek topiony z dodatkiem szczypiorku i cebulki, papryki, czosnku lub borowików, które podkreślą smak zup, sałat, zapiekanek i sosów.

Dzięki wykorzystaniu najwyższej jakości składników i odpowiedniej technologii produkcji nasze serki nadają się do spożycia zarówno na zimno, jak i na gorąco, co zwiększa możliwości ich wykorzystania w kuchni - mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o. Co to oznacza? Że serek z dodatkiem borowików znakomicie podkreśli smak świątecznej zupy grzybowej, a z serka z dodatkiem szczypiorku i cebulki możemy przygotować aromatyczny sos do makaronu lub możemy serek z dodatkiem papryki dodać do domowego lecza lub pysznej szakszuki.

Sertop Sp. z o.o. jest jednym z czołowych producentów serków topionych w Polsce, w tym Złotego Ementalera, flagowego produktu będącego na rynku od ponad 50.lat. Spółka posiada 100 proc. kapitału polskiego.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Główny Inspektorat Sanitarny wydaje coraz więcej ostrzeżeń publicznych dotyczący...

Wielu z nas zastanawia się nad tym, co mogą zrobić w swoim wolnym czasie, by móc...

Współczesny, dynamiczny świat z jednej strony ma wiele zalet, bo z roku na rok k...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę