biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Ryki (SM): Rycki Maasdam

8 maja 2016
Ryki (SM): Rycki Maasdam

Szlachetny ser typu szwajcarskiego, bez konserwantów, idealne źródło wapnia i białka. Rycki Maasdam w bloku zdobył już uznanie na rynku krajowym i zagranicznym (m.in. nagroda „Za wysoką jakość” na XXIV Targi Mleczarskie Mleko-Expo 2015). Obecnie do oferty Ryki (SM) dołącza jego wersja w plastrach.

Rycki Maasdam produkowany jest z najwyższej jakości mleka, pozyskiwanego z terenów ekologicznie czystych.

Ser zachwyca łagodnym aromatem oraz wyrafinowanym, delikatnie słodkawym smakiem, o lekko orzechowej nucie. Posiada elastyczną, jasnożółtą konsystencję oraz wyraziste owalne oczka. Smakuje ze świeżym pieczywem, a także idealnie komponuje się z winem i owocowymi dodatkami.

Podobnie jak rodzina Ryckich serów, Rycki Maasdam oferowany jest w blokach i plastrach.

Forum Mleczarskie


POWIĄZANE

Na łamach Klubu Jagiellońskiego Kamil Wons kreśli obraz nowego podziału, który r...

GUS raportuje stabilność i „odporność” polskiego rolnictwa. Na wsi widzimy co in...

Papryka, jabłka, zboże… To nie gest dobroci, ale dramat bezsilności. Polska wieś...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę