Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Polskie Drobiarstwo 11/2003

12 stycznia 2004
W numerze:

  • Nowe linie kur mięsnych - większe wymagania
    Andrzej Konarkowski
  • Wykorzystanie metod genetyki molekularnej w hodowli drobiu
    Stanisław Wężyk
  • Metodyka liczenia kosztów w gospodarstwach drobiarskich według standardów Unii Europejskiej
    Ryszard Stulich
  • Szczególna rola biotyny w żywieniu indyków
    Alina Rachwał
  • Drób mięsny jako surowiec rzeźny cz.1
    Tadeusz Grabowski
  • Czy (i jak) ptaki odbierają substancje zapachowe?
    Maciej Pawlak
  • Znaczenie jakości ściółki i innych czynników w chowie indyków cz.1
  • Mieszanki z udziałem premiksów Sano doskonałe także dla mniejszych stad drobiu
    Ryszard Kujawiak, Paweł Bortacki
  • Czas twórczego niepokoju
    Tomasz Szwaczkowski
  • Pałeczki Salmonella nadal groźne
    Ewelina Pyziak
  • Program kontroli skażeń kurcząt brojlerów bakteriami Salmonella w Danii
    Andrzej Konarkowski
  • Konferencja lekarzy weterynarii
  • Bezpieczeństwo zdrowotne i jakość drobiu w wymaganiach UE cz.1
    Jacek Kijowski
  • Krajowa Izba Producentów Drobiu i Pasz
    Barbara Ulatowska
  • Kartki z pamiętnika Andrzej
    Michał Bereszyński
  • Reasumpcja - Rynek Drobiu i Jaj
  • Rynek
  • Informacje ze świata
  • "Polskie Świeże Jaja" na antenie TVN i Eurosportu
  • Podstawowe zasady utrzymania emu
    Danuta Szczerbińska, Alicja Dańczak
  • Konferencja techniczna
    Kartzfehn Polska

Adres redakcji:
61-372 Poznań, ul. R. Maya 1
tel. (061) 650 29 25,
tel./fax (061) 650 29 24
e-mail: begepo@polbox.com


POWIĄZANE

Faktograf i IPI uruchamiają zasób dla dziennikarzy, opracowany po 18 miesiącach ...

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę