W numerze:
zioła
Wykorzystanie olejków eterycznych w żywieniu świń
Małgorzata Kasprowicz
Wartość biologiczno-produkcyjna mieszanek ziołowych dla loch reprodukcyjnych
Henryk Maciołek, Ewelina Kacperczyk, Magdalena Wamil
gospodarka paszowa i żywienie
Problemy w chowie świń spowodowane emisją amoniaku
Janusz Ryszard Mroczek
komponenty paszowe
Makuchy rzepakowe w żywieniu świń
Tadeusz Barowicz, Mirosław Koska
surowce zwierzęce
Niejasności związane z mięsem typu PSE
Jerzy Denaburski, Wiesław Sobotka, Celestyna Cichocka
artykuł promocyjny
Trouw Nutrition - z myślą o dzieciach
reportaż
Modrym Dunajem z firmą Delacon
Katarzyna Markowska
Nowa fabryka Josera w Polsce
Katarzyna Markowska
Fanfary dla podlaskich hodowców
Jan Podziewski
hodowla
Najlepsze świnie w Sielinku
Katarzyna Markowska
Laury dla najlepszych w woj. kujawsko-pomorskim
Katarzyna Markowska
Poza tym w numerze:
Wymiana doświadczeń
Rozmaitości
Oferta książkowa
Warunki prenumeraty
6467005
1