Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Nowość Sertop Serki topione w plastrach

16 kwietnia 2019
Nowość Sertop Serki topione w plastrach

Tyski producent serków topionych wprowadza na rynek kolejną nowość: sery topione w plastrach. – Produkt ten powstał w odpowiedzi na oczekiwania zarówno naszych partnerów handlowych, jak i samych konsumentów – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop  Sp. z o.o.

– Starannie wyselekcjonowane surowce, brak konserwantów i aromatów, duża zawartość wapnia to najważniejsze zalety naszych nowych serów. Produkt jest dodatkowo wolny od  GMO i glutenu, co sprawia, że mogą go także spożywać osoby będące na bezglutenowej diecie.

W skład nowej linii wchodzą trzy, najbardziej popularne smaki serków Sertop: Złoty Ementaler, Gouda oraz Cheddar. Każde 130g opakowanie zawiera  8 pojedynczo pakowanych plasterków, które ze względu na wysoką jakość idealnie nadają się także do zapiekania.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Uprawa soi przy wsparciu technologii – ciekawy kierunek dla polskich rolników Ar...

Najnowsze dane GUS pokazały zaskakująco wręcz dobre dane na temat aktywności dew...

Świadczenie 500 plus, a od początku 2024 roku podwyższone do 800 plus, wypłacane...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę