biogaz_09_2025

Wodorosty - nowy przysmak

10 stycznia 2008
W Hiszpanii prawdziwą furrorę w gastronomii robią wodorosty. To nie jest drogie jedzenie, a łatwe do pozyskania i różnorodne w smakach. Wodorosty można dostać nie tylko w restauracjach.
Hiszpanie zbierają je sami, na plażach. Powstają również zakłady, które zajmują się obróbką wodorostów i przygotowaniem do masowej sprzedaży.


POWIĄZANE

Miód coraz rzadziej kojarzony jest wyłącznie z tradycją i domową spiżarnią. Staj...

Raporty PPR – Analiza Polityczna Ursula von der Leyen na zakręcie historii? Głos...

„Raporty PPR – AgroEksport: Rosja 2024/25"  W lipcu 2025 roku obserwujemy wyraźn...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę