A_BIO_AGRO_950

Wodorosty - nowy przysmak

10 stycznia 2008
W Hiszpanii prawdziwą furrorę w gastronomii robią wodorosty. To nie jest drogie jedzenie, a łatwe do pozyskania i różnorodne w smakach. Wodorosty można dostać nie tylko w restauracjach.
Hiszpanie zbierają je sami, na plażach. Powstają również zakłady, które zajmują się obróbką wodorostów i przygotowaniem do masowej sprzedaży.


POWIĄZANE

Po czterech latach rozmów i miesiącach intensywnych prac technicznych, negocjacj...

8. edycja Nagrody Innowacji dla Rolniczek pokazała, że kobiety są liderkami w tw...

Efektywne żywienie zwierząt jest kluczem do osiągnięcia sukcesu ekonomicznego, a...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę