A_BIO_AGRO_950

Uprawa trzciny cukrowej ochładza klimat w Brazylii

19 kwietnia 2011
Trzcina cukrowa ma korzystny skutek uboczny: obniża temperaturę powietrza - podaje TVN24.pl.
Trzcina cukrowa chłodzi powietrze dzięki swojej zdolności do odbijania światła i "pocenia się", czyli uwalniania chłodzącej wilgoci do atmosfery.


POWIĄZANE

Rosnące zainteresowanie konsumentów produktami bio oraz potrzeba zrównoważonego ...

Polscy sadownicy i konsumenci pod presją kolejnych podwyżek. Apel KUPS do posłów...

Współczesny rynek suplementów diety rozwija się w błyskawicznym tempie. Konsumen...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę