Nr UE Nazwa zakladu Miejscowosc Zakres uprawnien Uprawnienia Ograniczenia
Stan na 04.07.2004r. województwo: kujawsko-pomorskie (Nr 04), powiat: ......Aleksandrów Kujawski..... (Nr 01) Lp PełnaNazwa Zakładui adres (z kodem
(według poszczególnych kategorii towarów): 1. Mięsa drobiowego oraz przetworów z tego mięsa 01.04.2004 2. Jelit naturalnych 3. Mięsa końskiego, wołowego,
Stan na 31.07.2003 r. województwo: .......dolnośląskie............. (Nr ...02...), powiat: ........Legnica.......... (Nr ..09....) Lp. PełnaNazwa
Lista zakładów, z których może być prowadzony eksportwołowiny bez kości do Federacji Rosyjskiej lp nazwa zakładu adres
Dyrektywa 64/433 i 77/99Stan na dzień 25 stycznia 2002 r. lp. nazwa zakładu miejscowośćkod wojew. Nr zakres
Stan na dzień 11 października 1999 r. lp. Nr exp. Nazwa zakładu i adres 1 3 Zakłady Mięsne
Dyrektywa 64/433 i 77/99 Stan na dzień 18 lipca 2000 r. lp nazwa zakładu miejscowość nr
Polskie zakłady posiadające uprawnienia do eksportu na rynki państw członkowskich Unii Europejskiej Lista polskich zakładów mięsnych uprawnionych do exportu na rynek USA