Stan na 31.07.2003 r.
województwo: .......dolnośląskie............. (Nr ...02...), powiat: ........Legnica.......... (Nr ..09....)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
Zakres uprawnień eksportowych
|
UWAGI
|
|||||||||||
mięso
wieprzowe |
mięso
wołowe |
mięso
drobiowe |
przetwory mięsne
|
kon- serwy |
jelita natur. |
tłusz-cze
jadal-ne |
||||||||||
pół-tusze
|
ele-menty
|
ćwierćtusze
|
ele-menty
|
tuszki
|
ele-menty
|
wp.
|
woł.
|
drob.
|
||||||||
1
|
Ubojnia Trzody i Bydła s.c.
R.Maliński, R. Michałek ul. II Armii Wojska Polskiego 61 59-222 Miłkowice |
978
|
02 09 01 01
|
x
|
-
|
x
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
|
2
|
Rzeźnictwo
T. Szymków Dobroszów 33, 59-225 Chojnów |
3302
|
02 09 01 02
|
x
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
województwo: ........dolnośląskie............... (Nr .02.....), powiat: ........Strzelin.................... (Nr ...17...)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
Zakres uprawnień eksportowych
|
UWAGI
|
|||||||||||
mięso
wieprzowe |
mięso
wołowe |
mięso
drobiowe |
przetwory mięsne
|
kon- serwy |
jelita natur. |
tłusz-cze
jadal-ne |
||||||||||
pół-tusze
|
ele-menty
|
ćwierćtusze
|
ele-menty
|
tuszki
|
ele-menty
|
wp.
|
woł.
|
drob.
|
||||||||
1
|
PPUH “HARP”
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Owocowo-Warzywno-Mięsnego ul. Mickiewicza 1, 57-100 Strzelin |
3100
UE |
02 17 03 01
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
x
|
-
|
-
|
województwo: .....dolnośląskie............... (Nr .02....), powiat: ........Jelenia Góra............. (Nr ..06....)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
Zakres uprawnień eksportowych
|
UWAGI
|
|||||||||||
mięso
wieprzowe |
mięso
wołowe |
mięso
drobiowe |
przetwory mięsne
|
kon- serwy |
jelita natur. |
tłusz-cze
jadal-ne |
||||||||||
pół-tusze
|
ele-menty
|
ćwierćtusze
|
ele-menty
|
tuszki
|
ele-menty
|
wp.
|
woł.
|
drob.
|
||||||||
1
|
PPHU “Sosnówka”
Zakład Przetwórstwa Mięsa B. i A. Wyspiańscy 58-564 Sosnówka 133, ul. Tyrolska 8. |
3386
|
02 06 02 01
|
x
|
-
|
x
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
województwo: ......dolnośląskie.......... (Nr ..02....), powiat: ..........Legnica - miasto........... (Nr ...62...)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
Zakres uprawnień eksportowych
|
UWAGI
|
|||||||||||
mięso
wieprzowe |
mięso
wołowe |
mięso
drobiowe |
przetwory mięsne
|
kon- serwy |
jelita natur. |
tłusz-cze
jadal-ne |
||||||||||
pół-tusze
|
ele-menty
|
ćwierćtusze
|
ele-menty
|
tuszki
|
ele-menty
|
wp.
|
woł.
|
drob.
|
||||||||
1
|
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego ALGOR Sp. z o.o.
ul. Poznańska 48/63, 59-220 Legnica |
477
|
02 62 11 01
|
x
|
x
|
x
|
x
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
- masło
|
Chłodnia składowa
|
województwo: .......dolnośląskie........... (Nr .02.....), powiat: ...........Góra............ (Nr ...04...)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
Zakres uprawnień eksportowych
|
UWAGI
|
|||||||||||
mięso
wieprzowe |
mięso
wołowe |
mięso
drobiowe |
przetwory mięsne
|
kon- serwy |
jelita natur. |
tłusz-cze
jadal-ne |
||||||||||
pół-tusze
|
ele-menty
|
ćwierćtusze
|
ele-menty
|
tuszki
|
ele-menty
|
wp.
|
woł.
|
drob.
|
||||||||
1
|
P.P.H.U. .“WĘDMAS”
64-100 Leszno, ul. Lechicka 9, Zakład 56-204 Chróścina 2 |
998
|
02 04 01 02
|
x
|
-
|
x
|
-
|
-
|
-
|
x
|
x
|
-
|
-
|
-
|
-
|
województwo: ..........dolnośląskie........... (Nr ..02....), powiat: .......Wałbrzych-Grodzki...... (Nr ...63...)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
Zakres uprawnień eksportowych
|
UWAGI
|
|||||||||||
mięso
wieprzowe |
mięso
wołowe |
mięso
drobiowe |
przetwory mięsne
|
kon- serwy |
jelita natur. |
tłusz-cze
jadal-ne |
||||||||||
pół-tusze
|
ele-menty
|
ćwierćtusze
|
ele-menty
|
tuszki
|
ele-menty
|
wp.
|
woł.
|
drob.
|
||||||||
1
|
“NORDIS” Chłodnie Polskie Sp. z o.o.
58-309 Wałbrzych, ul. Długa 4 |
456
|
02 63 11 01
|
x
|
x
|
x
|
x
|
x
|
x
|
-
|
-
|
-
|
x
|
-
|
x
|
Chłodnia składowa
|
2
|
„HUNTER-WILD” Sp. z o.o.
58-306 Wałbrzych, ul. Wrocławska 83. tel. (74) 846-78-50; fax 846-79-48. |
950
UE |
02 63 07 01
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
Chłodnia składowa
|
województwo: ........dolnośląskie............... (Nr ..02....), powiat: .........Świdnica........... (Nr ..19....)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
Zakres uprawnień eksportowych
|
UWAGI
|
|||||||||||
mięso
wieprzowe |
mięso
wołowe |
mięso
drobiowe |
przetwory mięsne
|
kon- serwy |
jelita natur. |
tłusz-cze
jadal-ne |
||||||||||
pół-tusze
|
ele-menty
|
ćwierćtusze
|
ele-menty
|
tuszki
|
ele-menty
|
wp.
|
woł.
|
drob.
|
||||||||
1
|
P.P.H.U. “ROLMEKS” s.c.
Buków 70a, 58-121 Imbramowice |
3178
|
02 19 01 17
|
x
|
-
|
x
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
|
2 |
Firma Drobiarska Sp. z o.o. 58-150 Strzegom, ul. Olszowa 50. |
3499 | 02 19 05 01 | - | - | - | - | x | x | - | - | - | - | - | - | |
3 |
“ROLPEK-2” Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej 58-150 Strzegom, ul. Olszowa 50. |
703 | 02 19 05 18 | - | - | - | - | x | x | x | x | x | x | - | x |
województwo: .......dolnośląskie............... (Nr ...02...), powiat: .........Oława............... (Nr ...15...)
Lp.
|
Pełna
Nazwa Zakładu |
Nr
z-du |
Weterynaryjny numer identyfikacyjny |
POWIĄZANEKomentarze
Bądź na bieżąco
Zapisz się do newsletteraKażdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum |