Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Dla doradców rolnych

3 grudnia 2015
Centrum Doradztwa Rolniczego Oddział w Radomiu 6 lutego 2014 roku z myślą o doradcach z wojewódzkich ośrodków doradztwa rolniczego zajmujących się problematyką możliwości prowadzenia produkcji żywności przetworzonej w gospodarstwie rolnym i związanych z tą działalnością wymagań prawa żywnościowego w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności organizuje szkolenie nt. „Systemy zapewnienia bezpieczeństwa i higieny produkcji żywności w gospodarstwie”.

Jak informuje CDR program szkolenia składa się z części teoretycznej oraz praktycznej - warsztaty, które mają na celu przekazanie wiedzy praktycznej w zakresie opracowania dokumentacji GMP/GHP i HACCP dla zakładów, w których prowadzone jest przetwórstwo żywności w małych zakładach z surowców wyprodukowanych w gospodarstwie. Zajęcia prowadzone będą przez przedstawicieli Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie - Katedra Zarządzania Jakością.
Szkolenie rozpocznie się o godzinie 10.00 w Centrum Doradztwa Rolniczego Oddział w Radomiu ul. Chorzowska 16/18 i obejmuje 8 godzin dydaktycznych.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny. CDR O/Radom pokrywa koszty wyżywienia, noclegu oraz koszty dydaktyczne szkolenia.


POWIĄZANE

Rola mikrobiomu i diety w utrzymaniu zdrowych jelit Mikroorganizmy zamieszkują z...

Na różnych etapach życia nasze zapotrzebowanie na składniki odżywcze ulega zmian...

Związek Polskich Przetwórców Mleka zaprasza na bezpłatne szkolenie pt.: „Opakowa...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę