PORADY FACHOWE
"Dodatki funkcjonalne w przetwórstwie mięsa" Część III.
Karagen (prof. Marek Cierach), s. 76-81
"Dodatki pochodzenia roślinnego stosowane w przetwórstwie mięsnym"
(dr. inż. Jacek Mazur), s. 82-87
"Szkolenie klasyfikatorów tusz wieprzowych i wołowych" (dr inż.
Stefan Kien), s. 88-89
W DRODZE DO INTEGRACJI Z UE
"Substancje dodatkowe stosowane w przetwórstwie mięsa w aktualnie
obowiązujących przepisach Unii Europejskiej" (Marcin Weiner, Jan Uradziński),
s. 121-125
Słowniczek terminów unijnych, s. 126-127
ARTYKUŁ SPONSOROWANY
Perfekcyjne wędzenie (PROMAR), s. 90-91
DZIAŁ PRAWNY
Nowelizacja kodeksu pracy, s. 103-104
DZIAŁ GOSPODARCZY
Polska – wiadomości rolnicze (rynek mięsa, pozostałe informacje), s.
96-99
Informacje gospodarcze ze świata (mięso na rynkach światowych, pozostałe
informacje), s. 92-95
Notowania – wiadomości dla analityków (wieprzowina, wołowina, drób), s.
100-102
AKTUALNOŚCI
BSE w Polsce i na świecie, s. 72-75
GIEŁDA MASZYN UŻYWANYCH, s. 106-120
BRANŻOWY SPIS FIRM, s. 129-134
WYKAZ ADRESÓW INTERNETOWYCH, s. 62-63
***
WRAZ Z NUMEREM LIPCOWYM INFORMATORA UKAŻE SIĘ DODATEK TEMATYCZNY
"WSZYSTKO O HIGIENIE W ZAKŁADZIE MIĘSNYM", a w nim:
artykuły dot. danego zagadnienia pisane przez fachowców z branży:
oferty firm (reklamy, ogłoszenia, artykuły sponsorowane), dotyczące:
Ogólnopolski Informator Masarski
"MASTERPRESS" Sp. z o.o.
ul. Gen. Andersa 40A
15-113 Białystok
tel. (85) 664 75 30
fax (85) 664 75 40
e-mail: masarski@masterpress.com.pl
Internet: www.masterpress.com.pl