Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Kody CN produktów

21 kwietnia 2004

Produkty objęte wspólną organizacją na rynku wołowiny i cielęciny

KOD CN*
OPIS TOWARU
a) 0102 90 05
do 0102 90 79
Żywe zwierzęta z gatunków bydła domowego, z wyjątkiem zwierząt hodowlanych czystej rasy
0201
Mięso bydlęce, świeże lub chłodzone
0202
Mięso bydlęce, mrożone
0206 10 95
Gruba przepona i cienka przepona, świeża lub chłodzona
0206 29 91
Gruba przepona i cienka przepona, mrożona
0210 20
Mięso bydlęce, solone, w solance, suszone lub wędzone
0210 90 41
Gruba przepona i cienka przepona, solona, w solance, suszona lub wędzona
0210 90 90
Jadalne mączki i posiłki z mięsa i odpadów mięsnych
1602 50 10
Pozostałe przetworzone lub konserwowane mięso lub odpady z mięsa bydlęcego, nie gotowane; mieszanki gotowanego mięsa lub odpadów z nie gotowanym mięsem lub odpadami mięsnymi
1602 90 61
Pozostałe przetworzone lub konserwowane mięso zawierające mięso lub odpady z mięsa bydlęcego, nie gotowane; mieszanki gotowanego mięsa lub odpadów z nie gotowanym mięsem lub odpadami mięsnymi
(b) 0102 10
Żywe bydło czystej rasy
0206 10 91
0206 10 99
Jadalne odpady z mięsa bydlęcego, z wyjątkiem grubej skóry i cienkiej skóry, świeże
lub chłodzone, z wyjątkiem przeznaczonych do produkcji wyrobów farmaceutycznych
Jadalne odpady z mięsa bydlęcego, z wyjątkiem grubej skóry i cienkiej skóry, mrożone,
0206 21 00
z wyjątkiem przeznaczonych do produkcji wyrobów farmaceutycznych
0206 22 90
0206 29 99
Jadalne odpady z mięsa bydlęcego, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyjątkiem grubej i cienkiej skóry
0210 90 49
Tłuszcz bydlęcy, surowy lub przetworzony, również sprasowany lub poekstrakcyjny
Pozostałe przetworzone lub konserwowane mięso lub odpady z mięsa bydlęcego, z
ex 1502 00 90
wyjątkiem gotowanego mięsa lub odpadów oraz mieszanki gotowanego mięsa lub odpadów z nie gotowanym mięsem lub odpadami mięsnymi
1602 50 31 do 1602 50 80
Pozostałe przetworzone lub konserwowane mięso zawierające mięso lub odpady z mięsa bydlęcego, z wyjątkiem produktu nie gotowanego oraz mieszanki gotowanego mięsa lub odpadów z nie gotowanym mięsem lub odpadami mięsnymi
1602 90 69
Pozostałe przetworzone lub konserwowane mięso zawierające mięso lub odpady z mięsa bydlęcego, z wyjątkiem produktu nie gotowanego oraz mieszanki gotowanego mięsa lub odpadów z nie gotowanym mięsem lub odpadami mięsnymi

* CN - Nomenklatura Scalona


POWIĄZANE

Minister Czesław Siekierski spotkał się z przedstawicielami branży spożywczej, k...

W nawiązaniu do publikacji pojawiających się w brytyjskich mediach, z pełną stan...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę