MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Notowania cen na Rynku Elizówka w dniu 06.11.2015

9 listopada 2015
Lp.    Produkt    Jm    Cena min.    Cena max.    średnia cena    średnia cena z poprzed-niego notowania 03.11    Różnica

warzywa     
                       
1    .roszponka        3,7    4    3,85    3,85    0
2    .rucola    opakowanie 100g    3,7    4    3,85    3,85    0                                                                           
3    .sałata mix    opakowanie 100g    3,7    4    3,85    3,85    0
4    bakłażan    kg    4    4    4    5,7    -1,7
5    brokuł    szt.    2    2,5    2,25    2,5    -0,25
6    brukselka    kg    5    5    5    5    0
7    burak czerwony    kg    1    1    1    1    0
8    cebula    kg    1    1,3    1,15    1,2    -0,05
9    cebula cukrowa    kg    3    3,2    3,1    2,85    0,25
10    cebula czerwona    kg    2,4    2,6    2,5    2,2    0,3
11    cebula czosnkowa    kg    4    4    4    3,6    0,4
12    cukinia    kg    8    12    10    7,8    2,2
13    dynia    kg    2    2    2    2    0
14    fasola szparagowa żółta    kg    12    12    12        
15    kalafior    szt.    3,5    4    3,75    3    0,75
16    kapusta biała    szt.    2,5    2,8    2,65    2,65    0
17    kapusta biała    kg    0,92    0,92    0,92    0,96    -0,04
18    kapusta czerwona    kg    1,5    2    1,75    1,75    0
19    kapusta kiszona    kg    2,2    2,4    2,3    2,3    0
20    kapusta pekińska    kg    2,2    2,4    2,3    2,2    0,1
21    kapusta włoska    szt.    2,5    3    2,75    3    -0,25
22    koper    pęczek    1    1    1    1,1    -0,1
23    marchew    kg    1,4    1,5    1,45    1,45    0
24    natka z pietruszki    pęczek    1    1    1    0,85    0,15
25    ogórek    kg    5    6    5,5    5,8    -0,3
26    ogórek długi imp.    kg    5,3    5,3    5,3        
27    ogórek gruntowy    kg    6    6    6    7    -1                                                                                       
28    ogórek kiszony    kg    4,5    5,6    5,05    5,05    0                                       
29    papryka czerwona    kg    4,8    4,8    4,8    5,25    -0,45
30    papryka czerwona imp.    kg    7    7    7    7,5    -0,5
31    papryka pikantna    kg    8    10    9    8,5    0,5
32    pietruszka    kg    4    4,4    4,2    4    0,2
33    pomidor    kg    3    4,5    3,75    4,05    -0,3
34    pomidor malinowy    kg    3,3    7    5,15    4,98    0,17
35    por    szt.    1,5    1,8    1,65    1,4    0,25
36    por    kg    3,2    3,2    3,2    3,2    0
37    rzepa biała    kg    2    2    2    2,25    -0,25
38    rzepa czarna    kg    2    2    2    2,5    -0,5
39    rzodkiewka    pęczek    1,5    1,5    1,5    1,25    0,25
40    sałata    szt.    2    2,5    2,25    2    0,25
41    sałata lodowa    szt.    3    4,3    3,65    3,5    0,15
42    seler    kg    3    3,6    3,3    3,3    0
43    seler naciowy    szt.    2,8    3    2,9    3,1    -0,2
44    szczypior    szt.    0,8    1    0,9    0,9    0
45    włoszczyzna    pęczek    2,4    2,6    2,5    2,5    0
46    ziemniak    kg    0,8    0,8    0,8    0,85    -0,05                                                                                           

grzyby                            
1    boczniak    kg    11    11    11    11    0
2    pieczarka    kg    5    5,5    5,25    5,25    0

owoce                            
1    ananas    szt.    6,5    6,5    6,5    6,25    0,25
2    arbuz    kg    2,5    2,5    2,5    3,25    -0,75
3    awokado    szt.    3,5    4    3,75    3,85    -0,1
4    banany    kg    3,55    4    3,78    3,75    0,03
5    cytryny    kg    4,85    5    4,93    5,15    -0,22
6    granaty    szt.    2,5    2,5    2,5        
7    grapefruity    kg    3,8    7    5,4    5,75    -0,35
8    gruszka Lukasówka    kg    2,8    2,8    2,8    2,25    0,55
9    gruszki Generał    kg    3    3    3    2,25    0,75
10    gruszki Konferencja    kg    3    3    3    3    0
11    jabłka Alwa    kg    1,8    1,8    1,8    1,5    0,3
12    jabłka Bohemia Gold    kg    1,8    1,8    1,8    1,57    0,23
13    jabłka Boiken    kg    1,8    1,8    1,8    1,57    0,23
14    jabłka Boskoop    kg    1,8    2,33    2,07    1,67    0,4
15    jabłka Decosta    kg    1,8    1,87    1,84    1,6    0,24
16    jabłka Eliza    kg    1,8    1,87    1,84    1,6    0,24
17    jabłka Gloster    kg    1,8    1,8    1,8    1,67    0,13                                                                     
18    jabłka Golden Delicious    kg    1,8    1,8    1,8    1,6    0,2
19    jabłka Jonagold    kg    1,73    1,87    1,8    1,74    0,06
20    jabłka Ligol    kg    1,8    1,87    1,84    1,57    0,27
21    jabłka Lobo    kg    1,33    2    1,67    1,67    0
22    jabłka Malinowa    kg    1,67    1,8    1,74    1,84    -0,1
23    jabłka Mutsu    kg    1,8    1,8    1,8    1,67    0,13
24    jabłka Prince    kg    1,8    1,87    1,84    1,6    0,24
25    jabłka Rubin    kg    1,8    1,87    1,84    1,6    0,24
26    jabłka Rubinola    kg    1,8    1,8    1,8    1,57    0,23
27    jabłka Sampion    kg    1,8    1,87    1,84    1,54    0,3
28    kiwi    kg    4    5,5    4,75    4,5    0,25
29    limonka    kg    12    12    12    11,6    0,4
30    żurawina    kg    18    18    18    16    2
31    mandarynki    kg    4    6    5    5,25    -0,25
32    orzechy laskowe    kg    12    12    12    9    3
33    pomarańcze    kg    4,3    5    4,65    4,6    0,05
34    Pomelo    szt.    4,5    4,5    4,5    5    -0,5
35    winogrona białe    kg    5,8    6,42    6,11    6,1    0,01
36    winogrona ciemne    kg    6,5    7,1    6,8    6,55    0,25
                                                                                                                                                                 
art. spożywcze                            
1    cukier    kg    2,4    2,6    2,5    2,5    0
2    dorsz (filet mrożony)    kg    23,2    24    23,6    23,6    0
3    fasola drobna Aura    kg    5,6    6    5,8    5,8    0
4    fasola Jaś duży    kg    13    15    14    14,5    -0,5
5    fasola Jaś karłowy    kg    5    5    5    5,2    -0,2
6    groch łupany    kg    2,4    2,4    2,4    2,5    -0,1
7    jaja klasa "L"(63 g-73 g)    szt.    0,35    0,4    0,38    0,38    0
8    karczek    kg    11,03    11,9    11,47    11,55    -0,08
9    kiełbasa zwyczajna    kg    6,5    11,03    8,77    8,47    0,3
10    kurczak    kg    7,5    7,5    7,5    6,5    1
11    mak    kg    10    11    10,5    10,5    0
12    makrela wędzona    kg    10,5    11,3    10,9    10,9    0
13    masło Extra    200 g    3,04    3,97    3,51    3,51    0
14    miruna ze skórą (filet)    kg    14,5    15,8    15,15    15,15    0
15    płaty śledziowe solone    kg    11,75    11,75    11,75    11,75    0
16    schab b/kości    kg    14,18    15,6    14,89    14,55    0,34
17    szprot wędzony    kg    9    10,5    9,75    9,75    0


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę