W numerze:
Aktualności
Wynik konkursu "O Złotą Stalkę"
Artykuły promocyjne
Promar – Livemal – rewolucyjny emulgator
o wszechstronnym zastosowaniu.
Porady Fachowe
Niekonwencjonalne metody utrwalania żywności
Dodatki funkcjonalne w przetwórstwie mięsa.
Cz. IV. Skrobie natywne i modyfikowane.
Dział Gospodarczy
Informacje gospodarcze ze świata.
Notowania – wiadomości dla analityków.
W drodze do integracji z UE.
Słowniczek terminów unijnych.
Dział prawny
Substancje dodatkowe stosowane w przetwórstwie mięsa w aktualnie obowiązujących przepisach prawnych.
Wydawca:
Masterpress
Redakcja:
ul. Andersa 40a
15–113 Białystok
tel./fax (085) 664 75 30
e-mail: masarski@masterpress.com.pl
W Internecie: www.masterpress.com.pl