Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Rozporządzenie w sprawie metod analiz mięsa drobiowego

24 marca 2004

Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 11 lutego 2004 r. w sprawie metod analiz mięsa drobiowego (Dz. U. nr 34, poz. 301).

Od dnia 19 marca br. obowiązuje nowe rozporządzenie ministra rolnictwa i rozwoju wsi w sprawie analizy mięsa drobiowego, która polega na: sprawdzeniu wymagań jakościowych, pomiarze temperatury, określeniu masy opakowań jednostkowych, oznaczeniu zawartości wody wchłoniętej w tuszach kurcząt (Dz. U. nr 34, poz. 301).

 Paragraf 1 ust. 1 pkt 3 i 4 oraz paragrafy 5-7 stosuje się do dnia uzyskania przez Rzeczpospolitą Polską członkostwa w UE.


POWIĄZANE

Rolnictwo 4.0 – nie ma konieczności dwukierunkowej wymiany danych w robotach! Za...

Rada Europy uzgadnia pakiet "VAT w erze cyfrowej" Rada osiągnęła dziś porozumien...

Fundusz odbudowy i zwiększania odporności Rada Europy zatwierdza zmienione plany...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę