Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

TARGPIAST: notowanie z dnia 21.05.2007

21 maja 2007
NAZWA CENA
BRUTTO
JEDN.
Arbuz 3,00 - 4,00 kg
Banan 3,50 - 4,00 kg
Biała Rzepa 2,20 kg
Boczniaki 2,50-3,00 250g
Botwinka 0,60 pęczek
Brokuły 3,00 sztuka
Buraki 0,40-0,60 kg
Cebula 1,00 - 1,60 kg
       Cebula czerwona 2,00-2,50 kg
       Cebula młoda 1,80 - 2,00 kg
Chrzan 5,00 - 6,00 kg
Cytryna 2,50 - 3,40 kg
Czarna rzepa 1,50 - 2,00 kg
Czosnek 1,20-1,50 sztuka
Fasolka szparagowa 18,00-20,00 kg
Grapefruit 3,00 - 5,00 kg
Gruszka 3,50 - 4,00 kg
Jabłko 1,30 - 3,50 kg
Jajko
       Jajko I gat 0,25 sztuka
       Jajko II gat 0,23 sztuka
Kalafior
       Kalafior 1,60-1,80 sztuka
Kalarepa 0,70-0,80 sztuka
Kapusta
       Kapusta biała 1,20-1,30 kg
       Kapusta biała (młoda) 2,00-2,20 sztuka
       Kapusta czerwona 3,00 kg
       Kapusta kiszona 1,00 - 1,20 kg
       Kapusta pekińska 1,30-1,50 kg
       Kapusta szatkowana 0,60 kg
       Kapusta włoska 2,00 sztuka
       Kapusta włoska(młoda) 4,00 sztuka
Kiwi 0,40 - 1,00 sztuka
Koperek 0,40 - 0,50 pęczek
Mak 7,50 - 8,00 kg
Mandarynka 3,50 - 5,00 kg
Marchew 0,70 - 1,00 kg
marchew młoda 1,50 pęczek
Nać pietruszki 0,40 - 0,60 pęczek
Ogórek
       Ogórek szklarniowy 2,20 - 2,50 kg
       Ogórek gruntowy 3,50-4,00 kg
       Ogórek kiszony 2,50 kg
       Ogórek małosolny 7,00 kg
Orzech
       Orzech laskowy 9,00 - 10,00 kg
       Orzech włoski 3,50 - 4,00 kg
Papryka
       Papryka czerwona 13,00 - 14,00 kg
       Papryka zielona 11,00 kg
Pieczarki 3,50-4,50 kg
Pietruszka 2,50 - 3,00 kg
       Pietruszka młoda 0,60 sztuka
Pomarańcza 2,80 - 3,50 kg
Pomidor 3,00 - 3,50 kg
Por 1,00-1,40 kg
       Por 1,50 - 2,00 kg
Rabarbar 1,00-1,40 kg
Rzodkiew biała 2,50 kg
Rzodkiewka 0,60 - 0,80 pęczek
Sałata 0,70-1,00 sztuka
       Sałata lodowa 4,50 - 5,00 sztuka
Seler 2,50 - 3,00 kg
       Seler młody 2,00 sztuka
Szczaw 0,60 - 0,80 pęczek
Szczypior 0,60-0,80 pęczek
Szparagi 2,80 - 4,00 pęczek
Szpinak 2,00 - 2,50 kg
Truskawka 5,00-7,00 kg
Winogrona 7,50 - 8,50 kg
Włoszczyzna 1,50 pęczek
ziemniak myty 1,40-1,60 kg
Ziemniak młody(krajowy) 3,50-4,00 kg
Ziemniak stary 1,20 -1,30 kg
 

POWIĄZANE

Produkcja cukru w Republice Południowej Afryki w sezonie 2024/25 ma spaść o 3 pr...

Indeks cen żywności FAO w październiku 2024 r. wzrósł o 2% w porównaniu z wrześn...

Wśród najpopularniejszych gatunków października Kantar Polska wymienia jabłka, g...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę