NAZWA | CENA BRUTTO | JEDN. | |
---|---|---|---|
agrest | 3,00 | kg | |
Arbuz | 2,00-2,20 | kg | |
Bakłażan | 8,00 | kg | |
Banan | 3,50 - 4,00 | kg | |
Biała Rzepa | 3,00 | kg | |
Bób | 4,00-4,50 | kg | |
Boczniaki | 1,50-2,00 | 250g | |
Botwinka | 0,60-1,00 | pęczek | |
Brokuły | 1,50 | sztuka | |
Buraki | 0,50 | kg | |
Burak młody | 0,80 | kg | |
Cebula | 1,80 | kg | |
Cebula czerwona | 2,50 - 3,00 | kg | |
Cebula młoda | 1,80 | kg | |
Chrzan | 6,00 | kg | |
Cukinia | 0,80-1,20 | kg | |
Cytryna | 2,50 - 3,00 | kg | |
Czarna rzepa | 1,50 - 2,00 | kg | |
Czereśnia | 3,00-7,00 | kg | |
Czosnek | 0,60-0,80 | sztuka | |
Fasolka szparagowa zielona | 4,50-5,00 | kg | |
Fasolka szparagowa żółta | 4,00 | kg | |
Grapefruit | 4,70-5,00 | kg | |
Groszek łuskany | 20,00 | kg | |
Gruszka | 3,50 - 4,00 | kg | |
Jabłko | 2,00-3,00 | kg | |
Jagoda | 11,00 | kg | |
jagoda | 8,30-10,00 | kg | |
Jajko | |||
Jajko I gat | 0,25 | sztuka | |
Jajko II gat | 0,18 | sztuka | |
Kabaczki | 0,80-1,00 | kg | |
Kalafior | 1,50-2,00 | sztuka | |
Kalarepa | 0,60-0,80 | sztuka | |
Kapusta | |||
Kapusta biała | 1,20 | kg | |
Kapusta biała (młoda) | 1,50-2,50 | sztuka | |
Kapusta czerwona | 2,50 | kg | |
Kapusta czerwona(młoda) | 2,50 | sztuka | |
Kapusta pekińska | 1,00 | kg | |
Kapusta włoska | 1,80-2,00 | sztuka | |
Kapusta włoska(młoda) | 2,00-3,00 | sztuka | |
kapusta kiszona młoda | 1,50 | kg | |
kapusta kiszona stara | 1,20 | kg | |
Kiwi | 0,60 | sztuka | |
koper do kiszenia | 0,60-0,80 | pęczek | |
Koperek | 0,50-0,60 | pęczek | |
kukurydza | 2,00 | sztuka | |
Mak | 7,50 - 8,00 | kg | |
malina | 10,00 | kg | |
Mandarynka | 5,50-6,50 | kg | |
marchew młoda | 1,20 | pęczek | |
marchew stara | 0,80-1,00 | kg | |
Nać pietruszki | 0,40-0,60 | pęczek | |
Ogórek | |||
Ogórek szklarniowy | 1,20 | kg | |
Ogórek gruntowy | 1,50 | kg | |
Ogórek kiszony | 2,00 | kg | |
Ogórek małosolny | 3,00 | kg | |
Orzech | |||
Orzech laskowy | 9,00 - 10,00 | kg | |
Orzech włoski | 3,50 - 4,00 | kg | |
Papryka | |||
Papryka czerwona | 13,00 - 14,00 | kg | |
Papryka zielona | 11,00 | kg | |
papryka ziel. kraj | 3,50 | kg | |
papryka żółta karj | 3,50 | kg | |
Pieczarki | 6,00-6,50 | kg | |
Pietruszka | 3,00-3,50 | kg | |
Pietruszka młoda | 0,60-1,00 | pęczek | |
Pomarańcza | 3,60 | kg | |
Pomidor (Siechnica) | 3,00-3,60 | kg | |
Por | 0,60 | sztuka | |
PORZECZKA czarna | 5,00-6,00 | kg | |
PORZECZKA czerwona | 2,50 | kg | |
Rabarbar | 1,40 | kg | |
Rzodkiew biała | 2,50 | kg | |
Rzodkiewka | 0,60-0,80 | pęczek | |
Sałata | 1,80-2,00 | sztuka | |
Sałata lodowa | 2,50 | sztuka | |
Seler | 3,50 | kg | |
Seler młody | 0,80 | sztuka | |
Szczaw | 0,80 | pęczek | |
Szczypior | 0,60-0,80 | pęczek | |
Szparagi | 2,50 - 4,50 | pęczek | |
Szpinak | 2,50-3,50 | kg | |
Truskawka | 6,00 | kg | |
Winogrona | 8,40-9,20 | kg | |
wiśnia | 3,30-4,00 | kg | |
Włoszczyzna | 1,00-1,20 | pęczek | |
Ziemniak myty | 1,40-1,50 | kg | |
Ziemniak młody(krajowy) | 0,60-0,70 | kg | |
Ziemniak stary | 1,40 | kg |