Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Targpiast: notowania z dnia 27.06.2007

27 czerwca 2007
NAZWA CENA
BRUTTO
JEDN.
agrest 3,00 kg
Arbuz 2,00-2,20 kg
Bakłażan 8,00 kg
Banan 3,50 - 4,00 kg
Biała Rzepa 3,00 kg
Bób 4,00-4,50 kg
Boczniaki 1,50-2,00 250g
Botwinka 0,60-1,00 pęczek
Brokuły 1,50 sztuka
Buraki 0,50 kg
       Burak młody 0,80 kg
Cebula 1,80 kg
       Cebula czerwona 2,50 - 3,00 kg
       Cebula młoda 1,80 kg
Chrzan 6,00 kg
Cukinia 0,80-1,20 kg
Cytryna 2,50 - 3,00 kg
Czarna rzepa 1,50 - 2,00 kg
Czereśnia 3,00-7,00 kg
Czosnek 0,60-0,80 sztuka
Fasolka szparagowa zielona 4,50-5,00 kg
Fasolka szparagowa żółta 4,00 kg
Grapefruit 4,70-5,00 kg
Groszek łuskany 20,00 kg
Gruszka 3,50 - 4,00 kg
Jabłko 2,00-3,00 kg
Jagoda 11,00 kg
jagoda 8,30-10,00 kg
Jajko
       Jajko I gat 0,25 sztuka
       Jajko II gat 0,18 sztuka
Kabaczki 0,80-1,00 kg
Kalafior 1,50-2,00 sztuka
Kalarepa 0,60-0,80 sztuka
Kapusta
       Kapusta biała 1,20 kg
       Kapusta biała (młoda) 1,50-2,50 sztuka
       Kapusta czerwona 2,50 kg
       Kapusta czerwona(młoda) 2,50 sztuka
       Kapusta pekińska 1,00 kg
       Kapusta włoska 1,80-2,00 sztuka
       Kapusta włoska(młoda) 2,00-3,00 sztuka
kapusta kiszona młoda 1,50 kg
kapusta kiszona stara 1,20 kg
Kiwi 0,60 sztuka
koper do kiszenia 0,60-0,80 pęczek
Koperek 0,50-0,60 pęczek
kukurydza 2,00 sztuka
Mak 7,50 - 8,00 kg
malina 10,00 kg
Mandarynka 5,50-6,50 kg
marchew młoda 1,20 pęczek
marchew stara 0,80-1,00 kg
Nać pietruszki 0,40-0,60 pęczek
Ogórek
       Ogórek szklarniowy 1,20 kg
       Ogórek gruntowy 1,50 kg
       Ogórek kiszony 2,00 kg
       Ogórek małosolny 3,00 kg
Orzech
       Orzech laskowy 9,00 - 10,00 kg
       Orzech włoski 3,50 - 4,00 kg
Papryka
       Papryka czerwona 13,00 - 14,00 kg
       Papryka zielona 11,00 kg
papryka ziel. kraj 3,50 kg
papryka żółta karj 3,50 kg
Pieczarki 6,00-6,50 kg
Pietruszka 3,00-3,50 kg
       Pietruszka młoda 0,60-1,00 pęczek
Pomarańcza 3,60 kg
Pomidor (Siechnica) 3,00-3,60 kg
Por 0,60 sztuka
PORZECZKA czarna 5,00-6,00 kg
PORZECZKA czerwona 2,50 kg
Rabarbar 1,40 kg
Rzodkiew biała 2,50 kg
Rzodkiewka 0,60-0,80 pęczek
Sałata 1,80-2,00 sztuka
       Sałata lodowa 2,50 sztuka
Seler 3,50 kg
       Seler młody 0,80 sztuka
Szczaw 0,80 pęczek
Szczypior 0,60-0,80 pęczek
Szparagi 2,50 - 4,50 pęczek
Szpinak 2,50-3,50 kg
Truskawka 6,00 kg
Winogrona 8,40-9,20 kg
wiśnia 3,30-4,00 kg
Włoszczyzna 1,00-1,20 pęczek
Ziemniak myty 1,40-1,50 kg
Ziemniak młody(krajowy) 0,60-0,70 kg
Ziemniak stary 1,40 kg
 

POWIĄZANE

Produkcja cukru w Republice Południowej Afryki w sezonie 2024/25 ma spaść o 3 pr...

Indeks cen żywności FAO w październiku 2024 r. wzrósł o 2% w porównaniu z wrześn...

Wśród najpopularniejszych gatunków października Kantar Polska wymienia jabłka, g...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę