| NAZWA | CENA BRUTTO | JEDN. | |
|---|---|---|---|
| agrest | 3,00 | kg | |
|
Arbuz | 2,00-2,20 | kg |
|
Bakłażan | 8,00 | kg |
|
Banan | 3,50 - 4,00 | kg |
|
Biała Rzepa | 3,00 | kg |
|
Bób | 4,00-5,00 | kg |
|
Boczniaki | 2,50 -3,00 | 250g |
|
Botwinka | 0,70 | pęczek |
|
Brokuły | 1,50 | sztuka |
|
Buraki | 0,50 | kg |
|
Burak młody | 1,00 | kg |
|
Cebula | 1,60-1,70 | kg |
|
Cebula czerwona | 2,50 - 3,00 | kg |
|
Cebula młoda | 1,50-1,80 | kg |
|
Chrzan | 6,00 | kg |
|
Cukinia | 0,80-1,20 | kg |
|
Cytryna | 2,50 - 3,00 | kg |
|
Czarna rzepa | 1,50 - 2,00 | kg |
|
Czereśnia | 6,00 | kg |
|
Czosnek | 8,00-10,00 | pęczek |
|
Fasolka szparagowa zielona | 7,00-8,00 | kg |
|
Fasolka szparagowa żółta | 3,00 | kg |
|
Grapefruit | 4,70-5,00 | kg |
|
Groszek łuskany | 20,00 | kg |
|
Gruszka | 3,50 - 4,00 | kg |
|
Jabłko | 2,00-3,00 | kg |
|
Jagoda | 10,00 | kg |
| jagoda | 8,30-10,00 | kg | |
| Jajko | |||
|
Jajko I gat | 0,25 | sztuka |
|
Jajko II gat | 0,18 | sztuka |
| Kabaczki | 0,80-1,00 | kg | |
|
Kalafior | 1,50-2,00 | sztuka |
|
Kalarepa | 0,60-0,80 | sztuka |
| Kapusta | |||
|
Kapusta biała | 1,20 | kg |
|
Kapusta biała (młoda) | 2,20 | sztuka |
|
Kapusta czerwona | 1,20 | kg |
|
Kapusta czerwona(młoda) | 2,50 | sztuka |
|
Kapusta pekińska | 1,00 | kg |
|
Kapusta włoska | 1,80-2,00 | sztuka |
|
Kapusta włoska(młoda) | 2,00-3,00 | sztuka |
| kapusta kiszona młoda | 1,50 | kg | |
| kapusta kiszona stara | 1,20 | kg | |
|
Kiwi | 0,60 | sztuka |
|
koper do kiszenia | 0,80 - 1,00 | pęczek |
|
Koperek | 0,40 | pęczek |
| kukurydza | 1,50 | sztuka | |
|
Mak | 7,50 - 8,00 | kg |
| malina | 3,00 | 250g | |
|
Mandarynka | 5,50-6,50 | kg |
|
marchew młoda | 0,80-1,00 | kg |
|
marchew stara | 1,00 | kg |
|
Nać pietruszki | 0,50 | pęczek |
| Ogórek | |||
|
Ogórek szklarniowy | 1,20 | kg |
|
Ogórek gruntowy | 1,80 | kg |
|
Ogórek kiszony | 2,00 | kg |
|
Ogórek małosolny | 3,00 | kg |
| Orzech | |||
|
Orzech laskowy | 9,00 - 10,00 | kg |
|
Orzech włoski | 3,50 - 4,00 | kg |
| Papryka | |||
|
Papryka czerwona | 13,00 - 14,00 | kg |
|
Papryka zielona | 11,00 | kg |
| papryka biała kraj. | 5,00 | kg | |
| papryka ziel. kraj | 4,00 | kg | |
|
Pieczarki | 5,00 - 5,50 | kg |
|
Pietruszka | 3,00-3,50 | kg |
|
Pietruszka młoda | 1,00 | pęczek |
|
Pomarańcza | 3,60 | kg |
|
Pomidor | 2,00-3,00 | kg |
|
Por | 1,00 | sztuka |
| PORZECZKA czerwona | 2,50 | kg | |
|
Rabarbar | 0,80 | kg |
|
Rzodkiew biała | 2,50 | kg |
|
Rzodkiewka | 0,60-0,80 | pęczek |
|
Sałata | 2,00 | sztuka |
|
Sałata lodowa | 2,50 | sztuka |
|
Seler | 3,50 | kg |
|
Seler młody | 0,90-1,00 | sztuka |
|
Szczaw | 1,00 | pęczek |
|
Szczypior | 0,60-0,80 | pęczek |
|
Szparagi | 2,50 - 4,50 | pęczek |
|
Szpinak | 2,50 | kg |
|
Truskawka | 5,00-6,00 | kg |
|
Winogrona | 8,40-9,20 | kg |
| wiśnia | 3,0-3,30 | kg | |
|
Włoszczyzna | 1,30 | pęczek |
|
Ziemniak myty | 1,40-1,50 | kg |
|
Ziemniak młody(krajowy) | 0,80-1,00 | kg |
|
Ziemniak stary | 1,00 | kg |